7 vedete care au rămas fără job: De ce au fost date afară

Au bani și influență, dar nimeni nu le poate garanta succesul: mai multe vedete au trecut prin experiența pierderii unei slujbe, din vina lor sau din motive obiective.

Julianne Moore


In martie 2019, castigatoarea premiului Oscar a dezvaluit in emisiunea „Watch What Happens Live With Andy Cohen”, ca a fost concediata inaintea filmarilor pentru „Can You Ever Forgive Me?”. „Nu eu am renuntat la filmul acela, am fost data afara”, a precizat actrita. „Nicole (Holofcener, n.r.) m-a concediat… Cred ca nu i-a placut cum lucram”, a adaugat Moore.

Actrita a povestit cum s-a simtit dupa ce a pierdut acel contract: „Singura data cand am mai fost data afara a fost cand lucram la o toneta unde vindeam iaurt, cand aveam 15 ani.
Asa ca, da, m-am simtit rau”, a marturisit actrita.

Megyn Kelly


Kelly a fost concendiata de NBC in octombrie 2018, dupa ce a facut cateva comentarii controversate, considerate rasiste, in emisiunea sa, „Megyn Kelly Today”. „Ai dat de naiba daca esti o persoana alba si iti faci chipul negru de Halloween sau daca esti o persoana de culoare care isi face fata alba. Cand eram eu copil, era in regula daca te costumai intr-un personaj”, a spus ea in emisiune. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod