Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Venus, planeta supremă a iubirii, intră în constelația mândrului Leu pe data de 27 iunie și va rămâne acolo până pe 21 iulie. Această mișcare planetară va avea consecințe importante în viața sentimentală a zodiilor.
Configurația astrală are loc în zodia Leu, un semn astral vestit pentru egocentrismul și îngâmfarea sa, fapt ce transformă dragostea într-un joc al pasiunii interzise și al dorinței disperate de afirmare. Zodiile simt nevoia de a-și hrăni sufletul cu validare și adorare și au tendința să fie dominatoare în relația de cuplu. Egoul va fi mai presus decât binele comun, ceea ce ar putea naște confruntări aprige între parteneri. 

Leul face ca nevoia de recunoaștere să fie exagerată, ceea ce îi va determina pe nativi să încerce din răsputeri să fie pe primul loc în parteneriatul amoros și să nu renunțe la frăiele puterii, sub nicio formă.

Iată cum te influențează Venus în Leu, în funcție de zodie


Berbec. Ești foarte arogant și dovedești un aer de superioritate în fața oricui încearcă să te cucerească.
Îți protejezi inima și sentimentele, tocmai din cauza faptului că ai oferit prea mult la un moment dat. Chiar dacă o persoană va face multe gesturi frumoase la adresa ta, tot nu va reuși să te convingă să lași garda jos. Citește continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod