5 vise pe care să nu le ignori niciodată. Înţelege-le mesajele ascunse!

Cu siguranţă ai unul sau mai multe vise care ţi-au rămas întipărite în minte după mulţi ani. Indiferent dacă a fost un coşmar sau un vis foarte frumos, dacă te-au impresionat lucrurile ciudate şi aparent fără explicaţie sau şocante, astfel de vise nu trebuie ignorate niciodată.
Cu siguranţă ai unul sau mai multe vise care ţi-au rămas întipărite în minte după mulţi ani. Indiferent dacă a fost un coşmar sau un vis foarte frumos, dacă te-au impresionat lucrurile ciudate şi aparent fără explicaţie sau şocante, astfel de vise nu trebuie ignorate niciodată.

Semnificaţia lor este profundă şi te ajută să te înţelegi mai bine pe tine sau lumea din jurul tău, fie că este văzută sau chiar nevăzută...

Iată câteva vise pe care să nu le ignori niciodată şi pe care să încerci să le înţelegi:

Vise pe care sa nu le ignori: cele cu animale


Preoţii antici considerau animalele drept mesageri spirituali, iar apariţia lor în vise avea o semnificaţie specială. În funcţie de animalul visat şi de ipostaza în care te aflai, trebuie să înţelegi un astfel de vis ca pe un mesaj.
Visele în care eşti urmărită sau atacată de un animal reprezintă propriile tale temeri, care te ţin în loc şi care îţi opresc evoluţia.

Visele cu cifre şi simboluri

Cele mai neobişnuite vise sunt cele în care "vezi" simboluri sau cifre. Încearcă să le reţii, să le desenezi sau să le notezi pe un carneţel. Chiar dacă acum nu îţi spun nimic, poate că în viitor semnificaţia lor va fi ca o adevărată revelaţie pentru tine!

Visele cu sentimente puternice

Unele vise par atât de reale, iar emoţiile trăite în timpul lor sunt atât de intense încât pot lăsa o impresie foarte puternică chiar şi la multe ore după ce te-ai trezit. Astfel de emoţii nu trebuie ignorate, indiferent dacă sunt pozitive sau negative.
Ele sunt menite să îţi arate un drum, o cale sau să îţi ofere indicii extrem de importante. Un exemplu deja celebru este cel al scriitoarei Stephenie Meyer, care susţine că a avut un vis neobişnuit despre un vampir îndrăgostit de o tânără. Rezultatul este seria Twilight, un succes la nivel mondial.

Visele care se repetă

Visele care se repetă sau cele în care un obiect, animal, personaj sau loc apar frecvent pot avea o semnificaţie importantă pentru tine. Notează-ţi într-un carneţel care sunt elementele care îţi apar des în vise. Meditează apoi, când eşti perfect relaxată, la ceea ce înseamnă pentru tine.
Vei putea avea o adevărată revelaţie!

Călătoriile din vise


Un vis în care faci o călătorie, un drum special, care are o importanţă majoră pentru tine, poate ascunde mesaje care îţi vor fi de un real ajutor în viaţa reală. Astfel de vise reprezintă drumul tău în viaţă, etapele prin care trebuie să treci şi evoluţia ta. Aminteşte-ţi personajele întâlnite pe drum, locurile pe care le-ai văzut sau ceea ce ţi-a stat în cale. Încearcă apoi să asociezi elementele din vis cu cele din viaţa reală, ca să-i pătrunzi semnificaţia.
 

Comentarii (47)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Negru petronela pe 7 Mar 2024, 12:16
    Întrepretarea viselor

    Am visat spre dimineața că dormeam și deodată seauzea că vine cine va la mine și mam ridicat din pat să văd cine vine și venea mama cu sora mea și niște bărbați ne cunoscuți am rămas blocată dar erau veseli cu toții au intrat și eu am rămas uitându-mă la ei ca nu înțelegea ce se întâmplă și de ce sunt veseli și am pus suc la toți și am intrebato pe sormea ce sa întâmplat de ati venit cu toți la mine si de ce sunteți bucuroși și ea aspus că am venit și noi așa să mai clumim și noi și eu mam pus pe canapea și când mam ridicat mam dus jos mam ridicat si am început să râd la sormea și sormea la mine și după aceia sormea aloat sticla cu suc și ainceput să toarne pe fața ei și dadea ochii peste cap și eu ma uitam la ia că nu steam cum să o opresc și ce se întâmplă de face așa și după aceia a leșinat și am strigat la mama să o ridicăm și să o scoatem a fară la aier și mama a rămas cu ochii mari la mine și sa uitat la sormea și sa ridicat un băiet și ma ajutat să o ridic de jos să o scoatem a fară și când adeschis ușa ca să eșim cu ea a fară în fața uși era ca un om în negru înbrăcat plutind în air în fata noastră și spunea aliluia și am înțepenit și cine va nea loat pe amândouă în spate și fucia cu noi și omul ila în negru tot nici la față nu se cunoștea ce e ra venea după noi plutind și eu am început să închid ochii ca să nu îl mai văd am început să spun tatăl nostru mult și în ce mai tare îl spuneam și vroiam să mă trezesc și nu reușeam să mă trezesc și do dată am simțit că tremur nu ma ținut mult tare dar am încercat să mă trezesc din nou când am simțit că tremur dar nu vroia să mă lese să mă trezesc în momentul ăla dar nu mam lăsat până ce nu reușesc să mă trezesc si am reușit până la urma sa ma trezesc dar când sa ma trezesc simțeam ca în cetul cu în cetul tremuram în ce mai în cetul și do dată nu mai simțeam că mă zguduia și am putut să mă trezesc și miam făcut cruce mam uitat prin casa nimica nu e ra doamne ferestema ce o mai fi și asta că până acuma nu am visat așa ce va că un om negru în bracat și spunea aliluia și venea după mine și sormea și cine va fuci cu noi în spate ca să nu ne prindă omul ăla în negru inbracat

    0
    0

  • ana pe 19 Ian 2024, 23:12
    vis premonitoriu

    Am avut 4 vise premonitorii în viața mea : 1- am visat seră de seara timp de o săptămână ca îmi moare cățelul , era un vis atât de real ca mă trezeam plângând mereu . Apoi a murit bunicul meu în realitate ! 2- am visat ca privesc un anume părculeț de undeva de sus și detalii cu magazine și locuri din zona , după un timp mi -am luat un apartament și am realizat ca imaginea visata era imaginea din vis era chiar zona din oraș pe care am visat-o. 3-am visat ca fostul soț are un copil cu o prietenă , după un scurt timp am aflat ca fostul soț are un copil in realitate, în același vis am visat ca un curier mi-a lăsat în loc de colet o fetiță și a plecat , după 5 ani de la acel vis am făcut o fetiță și e idem cu cea pe care am văzut-o în vis ! Oare ce însemna toate visele astea care îți arată ce o. să fie ? De ce le avem ? pe mine una mă sperie! și am mai avut .. dar de cele de mai sus sunt chair șocante pentru mine !

    0
    0

  • Crina pe 24 Iul 2023, 05:07
    Un vis ciudat

    În urma cu 2 ani am visat ca eram cu doi prieteni de familie și cu părinți mei,prieteni de familie în vis erau frați mei, eram la un restaurant și voiam sa plecam acasă, mergeam pe drum, și în timp ce mergeam frații mei dispăruseră, părinți au zis ca poate sunt cu niste prieteni și se întorc mai tarziu, am ajuns acasă, m am pus în pat prinți mei pe scaune și am adormit, m-am trezit și era o mana care ieșea de sub pat, m-am speriat și i am trezit pe părinți mei, nu mai era mana aia, am adormit și m am trezit, iar sub scaunele unde dormeau părinți mei au ieșit niște picioare, am luat o carte și am început sa citesc tot felul de lucruri și nu dispărea, au trecut ceva zile nu au mai apărut dar tot simțeam ca e ceva ciudat și am chemat preoți, nici unu nu a vrut sa rezolve, m am mutat în camera părinților mei iar ei dormeau la mine în pat unde se întâmplau lucrurile alea ciudate, nu sa mai văzut nimic timp de ceva zile, și am decis sa ma mut înapoi la mine în camera, dar în acea seara iar au apărut, asa ca cu ajutorul unei prietene am chemat un preot sa sfințească, a venit preotul a doua zi și a venit cu o pudra, a întins-o pe pat și de acolo a ieșit un dragon care sa plimbat pe tot patul, după ce a dispărut, preotul a zis ca au fost niște spirite, au trecut ceva zile și era ziua mea, dormeam, și a bătut cineva în geam, m am speriat și am zis ca iar începe, dar erau prieteni mei cu cadouri, a fost cel mai ciudat vis din viata mea.....

    0
    0

  • Dana pe 30 Mai 2022, 22:48
    Un vis

    Am visat un bărbat acum 3 ani . De acest bărbat m am îndrăgostit pe cand eram copii. S au intamplat multe anii au trecut eu am rămas cu suferință in suflet .acum cand l am visat ( 3 ani în urmă) ma astepta in fata blocului unde locuiesc m a luat în brațe și m a ridicat sus deasupra capului.Nu voia să mă m ai lase jos .il imploram dar el nu ceda. M a ținut mult timp asa sus ridicată apoi la rugamintile mele m a lasat jos . Parea fericit ca m a gasit.in spatele lui era un alt bărbat care imi spunea sa l las in pace eu scuzandu ma ca el , era cel care a venit la mine și m a luat în brațe nu eu! M am trezit cu inima in gura tremurând toata.Mult timp ma rugam sa l visez sal vad ma ar o dată în toți acei ani ( fusese arestat pt.o crimă era minor practica boxul) dar de fiecare dată il vedeam fără chip. Nu avea fata era ca și cum era ștearsă, și acum dupa atatia ani il visez in felul asta! De atunci de cand l am visat nu mai am liniște .Ce inseamna acest vis ? Imi puteti spune? Ultima oara cand l am vazut era aprilie 1977. Dupa atatia ani? Cum e posibil?

    0
    0

  • Maria pe 18 Nov 2021, 17:51
    Un vis ciudat

    Am visat k ca eram cu fetita mea in pat si dormeam.ia dormea in partea din fata a mea ...Peste noapte m'am trezis in vis si simteam k fetita mea e in spatele meu ,eu dormind pe partea dreapta ,era atat de tare lipita de spatele meu si simteam presiunea ei asupra mea incat nici nu ma puteam misca nici nu puteam vorbi ...dar eu o vedeam pe ia in fata mea ,aveam mana dreapta in parul ei ..si atunci m,am gandit cine poate sa fie in spatele meu. Am vrut sa imi fac cruce dar nu ma puteam misca ,am vrut sa vorbesc ,dar nu puteam sa scot un sunet ...Atunci mi,a trecut prin minte sa imi fac cruce cu varful limbi...si doar dupa ce am indeplinit de trei ori seminal crucii am putut sa ma misc ...Stiti cumva ce poate insemna asta ?Parea atat de real incat imi e si frica sa mai dorm noaptea .

    0
    0

  • Rusu Maricela Vica pe 14 Oct 2021, 22:51
    visele mele premonitorii

    Bună, În urmă cu 12 ani am visat o stradă din Sibiu, oraș pe care nu=l vizitasem niciodată. În acea perioadă eram separata de soțul meu, el mutându=se cu o altă femeie chiar în Sibiu. Când i-am povestit visul și l-am avertizat că ceva nu e ok cu ce se întâmplă nu i-a venit să creadă. După ani ne-am mutat în Sibiu, iar acum de două săptămâni lucrez chiar pe acea stradă și văd clădirea de bowling și biserica din vis în fiecare zi când merg la servici. Am un necaz în familie în momentul de față, iar ceea ce văd și gândul la visul respectiv îmi dă fiori pe spate Iar un alt vis a fost acela unde am visat trei numere, pe care le-am tot jucat la loto, dar s-au dovedit după un an a fi data, respectiv luna și ziua decesului bunicii soțului meu, pe care am iubit-o ca pe bunica mea.

    0
    0

  • Manu Cosuta pe 30 Mai 2020, 07:14
    Locația: Cimitir

    Imi cer scuze pentru greșelile gramaticale, încă sunt sub conducerea tremurului si a spaimei. M au speriat maxim bătăile in sicriu si feţele distruse ale celorlalți morți.... De ce visez eu? Nu mai suport Mi as dori sa nu mai visez niciodată asa ceva, nu mai vreau sa visez nimic, am ramas atât de șocat încât nici la cimitir nu voi mai merge... Dumnezeu să ne ajute pe toți!

    0
    0

  • Manu Cosuta pe 30 Mai 2020, 07:06
    Locația: Cimitir

    Visez foarte foarte des cimitirul de la mine din sat, uneori e frumos alteori e atât de groaznic încât nu mai adorm după ce ma trezesc.. Mereu începe cu mine...mers prin el, sunt găuri in pământ exact deasupra mormintelor si morti vii trec neobservati pe lângă mine......cu asta sunt obișnuit. In acestă dimineața am visat ceva mai putin neobișnuit... Mergeam cu bicla pe drumul de la cimitir si pe o porțiune de 50/100m erau o mulți de tablouri cu o fata tânără moartă recent...sub tablouri erau multe lumânări...mi am continuat drumul involuntar de parcă imi controla cineva pașii....intru in cimitir si văd acolo mai la vale o adunătură de pământ...ma apropii, se face o liniște inexplicabilă si de o dată dau de mormîntul fetei pe care nu o mai vazusem in viața mea, fără cruce drept pentru care nu stiu nici cum o cheamă...acea liniște deplină adusese cu ea si prima stare de tremur(era atâta de adevărat încât după cateva ore de la trezirea din vis încă aveam impresia ca dacă ma duc la cimitir, ea e acolo, mă așteaptă)...nici nu trecu 1 minut si aud niste bătăi calme in sicriu după care bătăile se accentuează mai tare, imi dadea impresia ca e vie si vrea sa o dezgrop. Încremenit de spaimă si frică ma uit cu coada ochiului in spate si văd o turmă de morți stând in genunchi ca la biserica, care mai care putrezit, nici nu se uitau la mine, aveau o privire de regret...m am trezit atât de speriat încât erau leoarcă, am strigat după mama si aveam impresia ca nu mă aude nimeni... Ce poate însemna asta? Mereu visez aceeași locație cu morti diferiți si pe care nu i am vazut niciodată.

    0
    0

  • Claudia pe 10 Mai 2020, 04:41
    Relatie fără obligatii

    Sunt cu cineva de 6 luni și nu suntem intr-o relație,eu îl plac foarte mult am sentimente el nu știu dacă simte la fel! Intr-o seara am visat cu el,ca mi-a scris pe messenger: L-am întrebat ce face ,mi-a zis ca se duce sa se întâlnească cu iubita lui...Și i-am zis ce iubita?Si s-a terminat visul!Ce însemna asta?

    0
    0

  • Iuliana pe 23 Apr 2020, 14:56
    Interpretarea visurilor

    Am visat o cruce in care era scrisă data mea de naștere dar avea un alt an , era scris anul asta , apoi mi-a apărut o femeie mai in vârsta care este născuta in aceiași data ca mine,și ne uitam amândouă la cruce a aceea ,iar lângă cruce mai era una care era scrisă alta data am reținut doar anul 2015 .Deci ce înseamnă asta ?

    0
    0

  • Andreea pe 23 Apr 2020, 10:57
    Un vis “plăcut”

    Azi noapte am visat ca ma plimbam pe strada cu o Celebritate (idolul, crush ul meu) si imi spunea ca pe mine m a căutat toata viata lui, ca sunt perfecta si ca nu vrea sa ma piardă. Nu mai stiu minte exact ce spunea, dar in orice caz, vorbea cu mine romantic. Ce ar putea însemna asta?

    0
    0

  • alexandra pe 27 Mar 2020, 19:54
    vis repetitiv

    am visat ca eram intro cladire cu vreo 5 scari , cladire pe care sunt sigura ca am mai visato si am avut aceeasi problema ca intotdeauna:nu gaseam scara pe care trebuie sa urc. si mai tin minte ca mam intalnit cu doi baieti pe care ii cunosc si datorita carora am suferit si un alt tip pe care nu il cunosc dar imi aduc aminte cum arata si numele lui si restul este destul de in ceata. ar putea insemna ceva?

    0
    0

  • Denisa pe 23 Mar 2020, 10:58
    De un baiat care nu l cunosc

    Deci,mai întâi sunt o fata de 14 ani și-a s vr sa va zic ce am vizat eu azi noapte,eram in parc la mine oraș (eram și împreuna cu un necunoscut),m am dus la băiatul (de cum v am zis nu l cunosc),îl am îmbrățișat și am stat lângă el...apoi intr o dimineața eram la stațiune și era el,m a îmbrățișat si ne avem sărutat...dar a zis ca se numește “Francesco” și mna...ce ar vrea sa zică visul asta :,(

    0
    0

  • Raluca pe 1 Mar 2020, 11:21
    Vis ciudat

    Am visat că mă chema fratele meu in camera mea iar când m am dus nu era chiar el, avea înfățișarea lui dar se purta ciudat..am plecat dar a început să bată în perete ca să vin înapoi dar nu m am dus..am rămas în bucătărie cu mama și a venit după mine sub înfățișarea ei..când a văzut o a plecat uitându se urat după mine..ce ar putea însemna ?

    0
    0

  • Octavian pe 18 Ian 2020, 13:59
    Vis cine imi poate explica

    Deci fix azi am visat voi da cu petarde și vor veni niste pompieri bun am pus petardelor și m-am dus sa vad daca vine masina de pompieri a venit am salutat dupa eram in masina de pompieri doar eu cu o fata si inca cineva bun acea fata sa pris intr un scaun eu i am dar ciorapi jos si dupa un bandaj jos de pe picior si am aprins girofaruo de la masina de pompieri cand a ajuns alta masina de pompieri era intr un loc pe lângă tineretului cine stie dupa eram cu ea de mana si am întrebat-o ce instau are si mia zis dar nu il mai stiu si l-am zis pe al meu dupa am continuat să mergem încă puțin și m-am trezit ce inseamna

    0
    0

  • Adi pe 8 Feb 2019, 04:15
    Vis (cosmar)

    In aproape fiecare an am un vis .....visez ca cineva intra peste mine in casa imi aud parinti ca urla frati.....in vis mie frica sa deschid ochii la un momendat imi deschid ochi vad pe cineva inalt dar e doar negru nu ii pot vedea fata se vede doar negru si simt ca ma omoara ...simt cu baga cutitul in mine .....si in mintea mea spun in contiunu ca am murit ....cand ma trezesc brusc nu ma pot misca ....si acum in timp ce scriu plang....am 17 ani si sunt baiat dar visul asta ma terorizeaza nu stiti ce inseamna sa ai un astfel de vis si sa reprete o data la un an aproximativ......

    0
    0

  • Daiana pe 28 Mai 2018, 12:59
    O parere despre vise ...

    Eu ma gandesc ca tot ceea ce visam noi , defapt (visurile) , cand ne trezim in aceste vise adevaratele povesti frumoase sau cosamaruri, ma gandesc ca sunt ale altor oameni si noi suntem intr-o asa zisa lumea lor sa vedem ce si cum . Intr-o lume frumoasa poate nu e atata rautate ci mai multa intelegere , fericire , pace cat depre un cosmar , un inferm ceva rau , chin ..da in viata reala la noi suntem la mijloc ..si cum e viata lor , ca e diferit de lumea in care noi traim sunt puterile supranaturale care par a fi cat mai reale sau poate ceva ce se va intampla de rau atat cat si de mine , parerea mea ...

    1
    0

  • Alex Roman pe 30 Mar 2018, 02:40
    vis

    eu am 13 ani, si intr.o seara am visat ca eram cu un preot si un dascal intr.o masina si eu eram desbracata si mergeam. si vorbeam si de o data preotul se rade de mine, ce inseamna ?

    0
    0

  • Maria pe 23 Dec 2017, 12:35
    BUNICA DECEDATA

    Eu am 12 ani.Intr-o noapte am visat-o pe bunica mea care a decedat acum vrei 2-3 ani.Am visat-o(la ea in curte) ca alerga spre mine dar ea era in alb-negru dar in jurul ei era totul colorat.Ea alerga spre mine si m-a imbratisat si am simtit cum chiar ma atingea cineva pe maini.Mi-a spus ca ii era dor de mine apoi s-a asezat pe un scaun si am intrebat-o daca poate vedea in viitor.(eu constientizam ce vorbeam cu ea...chiar in vis ma gandeam ce sa o intreb,era ca si cum era real).Ea mi-a spus ca da,apoi am intrebat-o daca trec clasele,ea a spus ca da.Apoi ea a spus ca vorbim mai tarziu si mi-a spus ,,pa,,.Ce poate insemna asta?

    1
    0

  • marian GOGU pe 10 Sep 2017, 00:17
    zburam sa gasesc fata pe care o cautam?

    vis de cinci ori dei am visat aceeas fata vinea in vis trista si ma privea / vis multi oameni in casa unde stateam / vis ciocolata / am zburat sa caut fata pe care vreau ea o gasesc si am gasito itre oameni?

    0
    1

  • Corina pe 15 Apr 2015, 00:10
    Barbat dezbracat.

    Am visat cu un barbat care nu il cunoasteam a venit si mia batut la usa bineinteles el dormea in alta camera cu alt prieten . in vis parea ca suntem prieteni de mai mult timp. si acest barbat a venit sa doarma cu mine. si am dormit amandoi in dezbracati . el a vrut sa facem dragoste dar eu lam refuzat.

    3
    3

  • Mihaela pe 7 Feb 2015, 09:57
    Visul calatoriei

    Eu am visat ca m-am dus pe jos impreuna cu niste prietene de-ale mele foarte bune in franta/paris si ca ne jucam pe acolo ba chiar ne imprietenisem si cu un cersetor care ne ajuta sa vedem orasul dar eu aveam asa un sentiment de suparare pt ca nu ii spusesem mamei mele unde sunt.Dupa un timp am vazut o femeie care eu credeam ca e mama unei colege si am zis ca femeia aia e prostituata si am zis celorlalti sa o urmam si am urmarito si m-am trezit! Cand m-am trezit eram asa cu un sentiment de bucurie pentru ca visul meu cel mai mare cand ma voi face mare este de a ma dice in Paris! Apropo am 13 ani :|

    2
    0

  • mariana pe 23 Iul 2014, 12:48
    vis

    am visat azi noapte ,eram la o petrecere ,la o nunta , eram coafata ,aveam esarfa pe cap parul era foarte scurt plus un batic pus pe cap .

    1
    0

  • Ale pe 17 Dec 2013, 21:08
    Visul de a fi imbratisata de fostul iubit

    Azi noapte am visat ca ma imbratiseaza fostul meu iubit de 2 ori.O data in camera mea si dupaia in hol.Am mai vazut pe alte site-uri ca exsta sa mai simta ceva.

    4
    2

  • andra pe 13 Nov 2013, 14:59
    straniu ...

    in ultima vreme am visat mai multe nopti la rand demoni , fantome prima oara am visat o fantoma carae ma urmarea imi facea rau mi-a dat foc la par si nu imi dadea voie sa ma apropii de apa sal sting si de fiecare data cand vroiam sa ii spun persoanelor cu care ma aflam in vis nu puteam sa vorbesc ca si cum nu mai aveam voce , la fel si cu celalalt vis ca o poseda pe sora mea si vroia sa ii faca rau si dupa a intrat intr-o persoana care se intitula a fii dublura mea era tot eu numai ca dublura ...... am incercat sal omor si cu cat il loveam cu cutitul in inima se transforma in barbat si era suparat ca orice as face nu va muri ...... ce pot insemna aceste vise (cosmaruri) ?

    9
    0

  • alexandra pe 2 Nov 2013, 11:10
    vis

    Eu de vreo 2 3 seri tot visez un baiat super frumos pe care nu il cunosk,si care in vis st super indragostita de el si suntem impreuna.am ajuns sa ma trezesc si sa cred ca si in realitate am sentimente ptr el :-)))ptr ca ma gandesc ce frumos a fost in vis,oare ce inseamna?ka o sa il intalnesc vreodata?

    10
    2

  • Elena pe 3 Oct 2013, 08:50
    copii

    am visat ca un doctor mi-a spus ca nu pot avea copii.ce inseamna?

    3
    4

  • brighi pe 29 Aug 2013, 02:48
    visele

    elena!!! si eu la fel ca nycoleta_girl_2007...visez cu fostul cu toate ca nu mai suntem impreuna de 10 ani de atunci nici nu am mai vb cu el ...intro vreme il visam des...l-am visat cu o masina rosie si surpriza am aflat ca si-a cumparat o masina rosie..ce as mai putea avea fata de el nu am vb de 10 ani si nici nu il vad ca el e intara eu afara ....intrebarea mea ar fii dece visez cu el?

    7
    1

  • Angy pe 23 Aug 2013, 16:39
    Hi

    Draga Ana dp 1 aprilie inseamna ca animalul din tine nu mai are rabdare. Succes in al controla.

    0
    0

  • mary pe 1 Aug 2013, 12:53
    realitate ...s.au vis ?

    o data am visat ca eram la tara si parca satana transformat intr.un dinozaur vroia sa o ia pe bunica mea si parca eu m.am luptat cu el ....dar lucrul cel mai ciudat era ca in acelasi timp auzeam cucuveaua

    0
    0

  • Felicia Saghin pe 13 Iul 2013, 01:43
    Ciudat?

    Visez aproape mereu ca parca cad intr~o prapastie sau ca ma impiedic.Ce poate asta sa insemne?

    4
    5

  • maria pe 4 Iun 2013, 10:55
    vise

    am visat odata ca eram in spatele blocului meu acolo e un bloc si doua leagane si baiatul de care imi place o baga numai pe prietena mea in sema si pe mine nu mam suparat si iam zis mergand spre un perete ca enesimtit si numai pe ia o baga in seama u trebuia sa plec in belgia el a plecat si am mers dupa el cu prietena mea si am intrebato unde ie baiatul care a plecat a zis ca a plecat cu baieti eu iam zis ca mergem dupa el ia a zis ca pe drum au loat fete de la scoala si iam zis ca nu mai mergem. apoi mam trezit . ce o insemna

    4
    1

  • Veronelu pe 14 Mai 2013, 19:48
    interpretarea viselor

    am visat ka faceam dragoste ku iubitu meu,,,,shi foarte des visez acest vis bla bla bla

    7
    2

  • florentina pe 12 Mai 2013, 14:58
    fostul

    de aproape 2 ani nu mai sunt cu el..dar de cand ne-am despartit in fiecare seara apare in visul meu..in diferite ipostaze...am visat ca facea nunta cu actuala iubita,apoi am visat ca eram la el acasa impreuna cu mama lui si actuala iubita iar el era undeva afara eu aveam niste haine la el si m-am dus sa mi le iau iar cand am iesit sa plec am strigat la el cipri iar el a venit la mine m-a pupat pe obraz si apoi pe buze iar prietena lui era in pragul usii si se uita la noi...apoi am visat ca eram la o petrecere si prietena lui ii spunea ca eu sunt verisoara ei si nu prea ii dadea importanta lui .....apoi am visat ca faceam dragoste..am visat ca imi zicea ca vrea sa se intoarca la mine si sa ne impacam....ce sa mai fac sunt o multime de vise...nici macar nu ma gandesc la el inainte de somn sau in timpul zile insa in schimb el isi face simtita prezenta in visul meu..odata l-am visat ca a trecut pe langa mine si era foarte suparat iar eu ma jucam cu un copil......

    4
    2

  • Ana pe 1 Apr 2013, 17:40
    Am visat timp de o sa ptamana ca sunt vampir.

    Uare ce inseamn?

    7
    4

  • madalina pe 1 Feb 2013, 14:43
    Visele ma intorc in trecut si imi dau sentimente neplacute

    M-am destartit de prietenul meu de un an si ceva , avusesem o relatie de 3 ani iar acum el deja are o alta relatie si asteapta un copil... de vro 2 luni il visez cam la 3-4 seri visez ca suntem apropiati visez ca imi spune ca i-a fost dor de mine , e dispus sa o insele si mereu imi spune ca se simte legat de ea si nu poate renunta.... visele astea am darama... pana sa incep sa il visez chiar incepusem sa cred ca l-am uitat .... dar dupa ce l-am vazut era la munca si am trecut pe langa el si nu m-a bagat in seama si am simtit nevoia sa ma bag eu in seama si nu zicea nimic doar se uita fix la mine si de atunci am inceput sa il visez .... ce pot insemna visele? dorinta mea de a fi iar cu el ?

    5
    3

  • tatiana pe 21 Ian 2013, 01:12
    ce inseamna visul meu?

    mam despartit de prietenul meu acum 2 saptamani , el deja e cu alta dar eu il iubesc enorm, am visat ca faceam dragoste foarte pasionala cu el, cu toate ca era in camera o alta fata si auzea, pana la urma cand sa termine sa alaturat si fata aia, cand fostul meu prieten a scoso ca sa ejaculeze, avea penisul fff mare , enorm, si aia il lingea :) , ce ar putea sa insemne asa vis?

    12
    3

  • simida pe 3 Ian 2013, 22:13
    un vis ciudat , dar in acelasi timp si real!!!

    dormeam in timp ce ce iubitul meu impreuna cu fratele meu eram in cealanta camera .. dormeam foarte bine nu visasem nimik horror si dintr.o data ma tras cineva de cap am zis __au maiii!! si defapt nu era nimeni langa mine locul de unde ma tras ma durea si simteam aer rece!!!

    11
    2

  • anca pe 16 Dec 2012, 21:09
    buna...

    nu stiu cum sa incep...imi visez fostul prieten de care mam despartit acum 5 ani de zile,imi pare rau ca nu am notat toate visele cred ca as fi umplut un caiet de mult,nu le pot povesti ca sunt foarte lungi,ultimul lam notat si am umplut 4 coli de caiet,am prieten de 4 ani si anul viitor ma casatoresc.in saptamana cand neam cautat sala de nunta mam visat in doua nopti ca ma casatoream eram mireasa,eram undeva afara,era noapte pe jos era zapada iar el era mirele,si primisem 2 oi si o mielusea cadou de nunta.La cateva zile dupa vise am aflat intamplator ca si el se casatoreste exact la aceiasi sala cu o saptamana inainte,cand am aflat am inceput sa tremur toata,nu stiu de ce pt ca nu mai avem absolut nici o tangenta,iar de atunci lam visat inca de 2 ori...mentionez doar fragmente din vis ca e f lung...o vaca neagra vroia sa ne omoare pe amandoi,eu aveam un copil mic in brate(baiat),eram itro casa unde era un sarpe negru f gros dar nu ma musca....nu stiu ce sa mai cred,va rog dk cineva stie ceva....multumesc

    1
    7

  • melania pe 7 Dec 2012, 12:50
    va rog ajutatima

    aseara am visat ca eram intr-o padure verde si am ajuns la o intersectie dar drumurile erau blocate de niste radacini mari de ceva planta verde, dupaia am ajuns intr-o casuta in padure veche dar cand sa ies am vazut un papagal care mi-a spus ca va fi potop si o sa ajunga apa pana la tavan si doar eu o sa supravituiesc, dupaia am mai visat un vis ca era un avion pe cer si a anuntat deschidere unui nou magazin, ce inseamna?

    0
    3

  • larisa pe 4 Dec 2012, 15:51
    Buna

    Aseara am visat ca eram undeva unde se tinea adunare de mai multe persoane la sfarsit iubitul meu sa dus undeva unde eu iam zis sa nu se duca si mam suparat ffoarte rau pe el:) dupaceea , am vrut sa merg acasa trecand un pod pe unde mergeau toti oamenii sub el era o apa limpede si am vazut un preot cu un buchet de busuioc in mana si am fugit printre oameni la preot sai cer o bucatica de busuios dupa ce mia dat mam intors pe pod... si mam urcat pe balustrada aceea a lui sipodul era de piatra nu se misca nu nimic dar balustrada odata tinea odata se misca si era sa pic dupaia ma prindeam inapoi si tot asa...apoi mam trezit putin stresata toata ziua ma-m gandit si ma gandesc la asta ma puteti ajuta sa inteleg ce vrea sa spuna?multumesc

    3
    2

  • Steffy pe 7 Sep 2012, 16:49
    Vise...

    Hey, eu am visat ca un avion se prabusise, si in dimineata urmatoare am aflat ca in acea noapte chiar se prabusise un avion!

    2
    0

  • nycoleta_girl_2007 pe 14 Aug 2012, 16:51
    pt elena...

    da vorbesc foarte serios....de multe ori mi se intampla sa il visez pe fostul prieten in diferite ipostaze..chiar daca eu nu mai pastrez legatura cu el nu mai vorbesc....imi apre foarte des in vise...ultima data l-am visat ca eram prin piata...si imi spunea ca vrea sa fugim aman2 ...si vroiam sa ne sarutam....

    2
    0

  • elena pe 9 Aug 2012, 18:02
    :)

    Eu ma intreb daca vorbesti serios nycoleta_girl_2007. E cam ciudat daca iti visezi fostul prieten, ori nu te multumeste relatia actuala ori esti indragostita de el. Dar din cate povesteti se pare ca iti lipseste si ca ti-e dor de el.

    4
    1

  • nycoleta_girl_2007 pe 1 Aug 2012, 18:16
    visele ....

    nu stiu cum sa interpretez acest vis deloc...si chiar ma intreb de ce trebuie sa il visez mereu....Am o relatie de 3 ani cu un baiat si inainte de aceasta relatie am am avut un prieten care relatia a durat in jur de 9 luni...nu sa intamplat nimic intre noi...el acum e insurat si fiecare isi vede de viata luii nu am mai pastrat legatura...si de multe ori il visez ba ca ma pupa...ca imi spune ca ma iubeste...ca vrea sa plecam in lumea aman2....odata l-am visat ca vroiam sa facem dragoste si nu reuseam....si de multe ori imi apare in vis....chiar nu inteleg de ce trebuie sa il visez mereu....si ma intreb mereu de ce oare imi apare mereu in vis?????

    0
    2

  • Clara pe 13 Iun 2012, 20:14
    Interpretarea viselor

    Wow super Cristina,avem in comun aceste trairi ;) si mie multe vise mi s -au indeplinit mai devreme sau mai tarziu...Chiar acum cateva zile mi -am visat bunicul care din pacate e decedat de 3 ani...Am visat ca eram la el acasa.El facea ordine in beci si din cand in cand isi arunca privirea spre mine,bunica si alti verisori...eu il intrebam dar ce faci aici,tu ai murit acum 3 ani dar el nu imi raspundea,apoi le aratam rudelor pe bunicul si eram f fericita ca este si el in curte cu noi dar nici unul dintre ei nu il vedeau si ma enervam in vis spunandu le ''cum de nu il vedeti,e aici''.Apoi am auzit un glas ,spunandu mi:''Nu te mai agita ca nimeni nu il poate vedea,decat tu...si stai linistita ca bunicul tau este si va fi mereu langa tine si ceilalti si din cand in cand se intoarce sa vada casa''...apoi eu il intreb :''Dar cum face el sa stea alaturi de mine daca eu sunt foarte departe de casa,eu stau in Italia,el e in Romania...!?! Aud din nou acel glas care imi sopteste: Pentru cei de sus nu exista distanta,timp,natie si vorbesc cu sufletul...'' M-am trezit asa de fericita si plina de energie pozitiva.Va ramane unul din visele mele cele mai frumoase de pana acum.Byeee

    13
    1

  • cristina pe 13 Iun 2012, 18:09
    interpretarea viselor

    eu imi interpretez visele de vre-o 2 ani de zile . asa este,visez si se intampla ,mai repede sau mai tarziu dar se intampla... de ex eram in italia si am visat ca va lua casa foc unde locuiam sau casa parintiior unde locuiam nu era foarte clar in vis dar era foarte puternic sentimentul mi se parea ca este real....dimineata cand m-am trezit am zis unuia di stapanii casei ce am visat si ca trebuie sa stea atenti.pe la 5 dupamiaza cand toti eram in piscina casa parintiilor lor era cat peace sa ia foc.. gradina deja ardea..dar casa nu a cuprinso pentru ca am avut noroc ca eram acasa si am vazut focul la timp.... si am multe alte vise care s-au adeverit in realitate...si multe emotii placuta traite in timpul somnului... tatal meu e mort dar eu cred ca ma veghiaza mereu ...il visez ca ma imbratiseaza si in visul meu numai eu il vad desi eu incerc mereu sa ii arat si mamei mele ca tati ma viziteaza mereu... si ca imbratisariile lui sunt atat de puternice ca le simt pana ma trezec.. si cand sunt deja treaza ma simt ca si cum chiar am fost imbratisata de el in realitate... CRED IN VISELE MELE:* o zi buna va doresc si multumesc ca mi-ati dat ocazia sa scriu despre visele mele:*:*

    14
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod