Hollywood: 5 vedete care cheltuie sume fabuloase pentru îngrijirea părului

Părul frumos cu cheltuială se ţine. Tu câţi bani şi cât timp investeşti în îngrijirea podoabei capilare? Ştiai că există vedete care dau zeci de mii de euro pentru a avea un păr frumos? Rihanna, Jennifer Aniston, Justin Bieber sunt doar trei dintre celebrităţile care nu se uită la bani când vine vorba de îngrijirea părului.
1 din 6

Rihanna

Pentru o artistă cu un aşa succes, banii nu reprezintă o problemă. Astfel că Rihanna nu este zgârcită deloc când vine vorba de imaginea sa. Cea mai recentă vizită a hair-stylist-ului a costat-o pe vedetă nici mai mult, nici mai puţin decât suma de 15.000 de dolari. Motivul? Rihanna s-a ales cu un păr deteriorat în urma unei şedinţe de saună. Astfel că şi-a chemat de urgenţă la Londra hair-stylist-ul ei din Los Angeles. Pentru deplasare, Rihanna a fost nevoită să-i achite biletele de avion plus un comision gras.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • niki pe 17 Iun 2012, 15:39
    pff

    FOARTE EXAGERAT SI PT CE!? nu mi se para sa aiba cine stie ce par... ori au ales ei cele mai proaste poze. parul rihannei arata groaznic. oricine s-ar putea vopsi mai bine acasa si tot nu ar arata atat de degradat. ma rog asa e cand ai bani si nu ai pe ce i arunca...

    0
    0

  • Jenny pe 13 Iun 2012, 21:46
    all about de hair

    Cel mai frumos par dintre toate vedetele il are Jennifer Anniston chiar daca nu e foarte des mereu e aranjat si pare hidratat. Si scuza-ma Angela dar cand incepi sa ai probleme cu caderea parului nu cred ca mai e o fita sa investi in el tot felul de tratamente decat sa ramai fara el mai bine previi asta.

    1
    0

  • Angela pe 13 Iun 2012, 14:42
    exagerari

    Vedetele astea exagereaza la greu cu sumele de bani date, dar asa sunt vedetele, e de inteles. Insa parul niciuneia dintre ele nu arata deosebit, mai ales al Rihannei e foarte ars, e vizibil lucrul asta, chiar daca e coafata.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod