Drama lui "Rocky": Sylvester Stallone, devastat de moartea fiului său

Deși doborât de vestea teribilă a pierderii fiului său, Sylvester Stallone a găsit puterea de a se adresa presei, făcând un apel pentru stoparea speculațiilor asupra acestui eveniment. Într-un comunicat emoționant transmis jurnaliștilor, actorul a explicat ce simte acum, când trebuie să-și înmormânteze fiul la vârsta la care orice părinte își dorește să-și vadă copilul împlinit.

Deși doborât de vestea teribilă a pierderii fiului său, Sylvester Stallone a găsit puterea de a se adresa presei, făcând un apel pentru stoparea speculațiilor asupra acestui eveniment.

Într-un comunicat emoționant transmis jurnaliștilor, actorul a explicat ce simte acum, când trebuie să-și înmormânteze fiul la vârsta la care orice părinte își dorește să-și vadă copilul împlinit.

Sylvester Stallone s-a adresat redacției site-ului tmz.com cu rugămintea ca orice speculații și relatări discutabile să înceteze. "Sage a fost centrul universului nostru... Vom simți această pierdere uriașă pentru tot restul vieții", a scris starul în vârstă de 66 de ani.

"Nu există durere mai mare decât cea când un părinte își pierde copilul. De aceea vă implor să respectați memora talentatului meu fiu și să arătați compasiune pentru mama lui, Sasha", se arată în comunicatul remis presei.

Actorul a oferit în exclusivitate pentru TMZ o fotografie superbă a sa, alături de fiul lui, realizată în 1991 de renumitul fotograf Bruce Weber, semn că Sly nu dorește înghețarea relațiilor cu presa.



Actorul și regizorul Sage Stallone (36 de ani), unul dintre cei doi copii ai actorului Sylvester Stallone cu fosta lui soție, Sasha Czack, a fost găsit vineri fără viață, în reședința sa din Los Angeles. Din primele informații, se pare că Sage a murit din cauza unei supradoze de medicamente.

Autopsia a fost efectuată iieri, însă cauza decesului nu a fost anunțată oficial. Un purtător de cuvânt al Serviciului de Medicină Legală din Los Angeles a declarat pentru postul de televiziune CNN că testul toxicologic este încă în desfășurare, iar rezultatul final ar putea fi anunțat peste două luni.

Avocatul George Braunstein, prieten foarte bun cu Sage Stallone, a declarat că regizorul era plin de viață și avea de gând să se însoare cu iubita lui în viitorul apropiat, în Las Vegas. "Era foarte creativ, energic și plin de viață. Chiar glumeam amândoi despre căsătoria lui și despre nuntă, pe care și-o dorea amuzantă. Nu era nimic dubios în privința lui, nu avea probleme de niciun fel, nici cu banii", a spus Braunstein pentru postul E!News, fără a dezvălui însă numele prietenei lui Sage.

Zvonuri potrivit cărora Sage era foarte deprimat și se izolase au apărut cu câteva luni înainte de moartea sa. Potrivit TMZ, Robert Rhine, prieten cu Sage, a declarat că în mai a venit la reședința acestuia pentru o ședință foto, în cadrul unui proiect comun, și a avut impresia că l-a întrerupt pe Sage în timp ce acesta "făcea ceva", dar nu și-a dat seama ce anume.

Rhine a spus că a durat 45 de minute până când Sage i-a deschis ușa, iar atunci i-a vorbit doar pentru câteva secunde, apoi a închis. El admite că nu l-a văzut niciodată pe Sage luând droguri sau medicamente, asemănând comportamentul lui excentric cu cel al lui Ozzy Osbourne.

Totodată, Rhine a descris apartamentul prietenului său ca pe un "depozit în care găseai tot felul de lucruri". Acest detaliu pare să confirme informațiile obținute de TMZ de la o sursă apropiată anchetei, potrivit căreia camera în care a fost găsit tânărul regizor era "dezgustătoare", plină de sticle goale, mâncare stricată și mucuri de țigări.

"E ciudat că oamenii de anturajul lui susțin că n-au existat semne ale acestui sfârșit. Eu am văzut semne. Când toți cei care lucram la proiect au auzit vestea, niciunul dintre noi n-a fost surprins", a declarat Rhine.

George Braunstein se declară însă surprins de ipoteza drogurilor și spune că Sage nu bea și nu se droga: "Niciodată nu l-am văzut luând droguri. N-am auzit niciodată nimic despre așa ceva. Aștept să văd ce spun legiștii. Cred că a fost o cauză naturală sau un accident teribil. Nu cred că a avut de-a face cu drogurile, nu era genul. Nu era stilul lui să încerce să-și ia viața."

Deși Ed Winter, șeful Serviciului de medicină legală din Los Angeles, a confirmat că mai multe recipiente cu medicamente eliberate pe rețetă au fost găsite lângă cadavru, Braunstein crede că ceva nu-i în regulă. "Sage nici măcar nu bea. S-a spus că în cameră au fost găsite sticle de lichior. De fapt, erau sticle goale de cremă de lichior", a declarat el pentru revista People.

Geprge Braunstein a vorbit și despre părinții lui Sage, explicând că aceștia sunt încă în stare de șoc. "Mama lui e devastată. Încearcă să se adune și să se ocupe de înmormântare. L-am sunat pe Sylvester, e și el foarte supărat. Chiar dacă sunt celebri, sunt niște părinți normali. E tragic", a declarat el pentru E!News.

Braunstein a mai spus că Sage a postat mai multe imagini pe Facebook cu 17 ore înainte de a fi găsit fără viață, deși surse din cadrul grupului de anchetă au dezvăluit pentru TMZ că regizorul era mort de cel puțin trei zile. Cadavrul a fost descoperit de menajeră, în camera sa din reședința aflată în Hollywood Hills.
Potrivit Radar Online, apelul la 911 a fost efectuat vineri, înainte de ora locală 15.00, iar persoana respectivă a spus că Sage nu mai respira și ar putea fi victima unei supradoze de medicamente.

Tatăl lui Sage se afla în San Diego, unde urma să participe la Comic Con, cea mai mare convenție a artiștilor de benzi desenate din SUA, când a aflat tragica veste, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Arnold Schwarzenegger, care a jucat în mai multe filme alături de Sylvester Stallone, s-a declarat alături de prietenul său: "Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă acum spre Sly și spre familia sa. Sly mi-a devenit un mare prieten în ultimele decenii și știu cât de importanți sunt copii lui pentru el."
"Vreau să știe că eu, familia mea și fanii lui din toată lumea îl susțin în aceste momente grele", a mai spus Schwarzenegger.

Foto: TMZ / Daily Mail

17 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod