8 vedete care au devenit celebre din pură întâmplare

E greu să ne imaginăm că unele vedete obișnuiau să aibă cu totul alte job-uri decât cele de acum. Celebrități precum Justin Bieber sau Pamela Anderson au avut norocul să fie la locul potrivit la momentul potrivit.

Unele dintre vedetele noastre favorite au povești uluitoate în spate și au devenit celebre din pură întâmplare. Cele mai multe dintre ele ar putea concura cu ușurință pentru rolul Cenușăresei.

Iată în galeria de mai jos 8 vedete care au devenit celebre din întâmplare:

Sursă: brightside
Foto: hepta

1 din 9

Oprah Winfrey a lucrat la un post de radio după ce a câștigat un concurs de frumusețe

Când Oprah Winfrey avea 17 ani, postul de radio local din Nashville a invitat-o ​​să participe la un concurs de frumusețe. Câștigătoarei i s-a promis titlul Miss Fire Prevention. Printre participante erau doar fete roșcate, așa că se părea că Oprah nu avea nicio șansă să câștige.

Dar apoi a auzit întrebarea: "Cum ai cheltui un milion de dolari?"

În timp ce celelalte participante se întreceau în generozitatea lor, Winfrey a răspuns sincer: "Dacă aș avea un milion de dolari, i-aș chelui prostește. Nu sunt foarte sigură pe ce i-aș cheltui, dar aș cheltui, cheltui, cheltui."

Sinceritatea și simțul umorului ei au cucerit juriul și a câștigat coroana. Mai mult, Oprah a primit o ofertă de muncă chiar la acel post de radio și și-a început cariera de succes în lumea media.
MAI MULT DESPRE: vedete, celebritati, monden
7 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod