Jane Fonda regretă operațiile estetice: „Urăsc că a trebuit să mă alterez fizic ca să mă simt bine“

Jane Fonda regretă că nu a îndrăznit să reziste tentației operațiilor estetice


Într-un interviu acordat în luna decembrie, după ce a împlinit 80 de ani, Jane Fonda a mărturisit că în tinereţe nu s-a aşteptat niciodată să ajungă la vârsta de 30 de ani. "Nu mi-am imaginat vârsta de 30 de ani. Am presupus că nu voi trăi mult şi că voi muri singură şi dependentă de ceva. Nu am crezut că dacă voi trăi atât voi fi plină de viaţă şi sănătoasă şi că voi fi capabilă să muncesc în continuare.

Sunt recunoscătoare", a spus ea pentru revista People.

Mama vedetei s-a sinucis când actriţa avea 12 ani, iar în acelaşi an tatăl său, actorul Henry Fonda, s-a recăsătorit. Ea a vorbit în trecut despre suferinţa în urma bulimiei, a abuzurilor din copilărie şi a dependeţei de droguri cu efect halucinogen.

Jane Fonda a devenit o activistă împotriva războaielor şi pentru apărarea drepturilor femeilor, a avut succes cu o serie de înregistrări video cu exerciţii fizice și s-a căsătorit de trei ori.
"Sunt recunoscătoare că am devenit mai bună în cei 80 de ani", a mărturisit ea pentru People, adăugând că este "mai puţin critică" şi "iertătoare". "Nu a fost mereu aşa. Am muncit foarte mult ca să devin un om mai bun", a adăugat actrița.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod