Heather Locklear, la un pas de cămașa de forță: Vedeta din „Melrose Place“, luată pe sus la psihiatrie

Heather Locklear a ajuns din nou pe marginea prăpastiei: comportamentul ei agresiv o trage tot mai mult în jos


În martie 2008, paramedicii şi poliţiştii au venit de urgenţă la locuinţa actriţei, după ce un bărbat care susţinea că este medicul ei a sunat la 911 spunând că se teme că ea s-a sinucis.
Locklear era în regulă, dar echipajele au luat în serios alerta, pentru că ea părea să sufere vizibil de anxietate şi depresie.

În aprilie 2010, vedeta a fost arestată pentru că a lovit un semn de circulaţie cu un BMW şi a fugit de la locul faptei, în cartierul în care atunci locuia cu Sambora.

Ea a scăpat din cauza lipsei dovezilor, scrie ziarul citat.

În ianuarie 2012, autorităţile au venit din nou la uşa ei, după ce sora vedetei a sunat din casa acesteia şi a spus că se teme că ea ar fi luat un amestec de medicamente prescrise şi alcool. Actriţa a fost dusă la spital şi externată a doua zi.

Heather Locklear a devenit celebră după ce a jucat în serialul "Dinasty", în anii '80, după care, în anii '90, în "Melrose Place".

În 1986, vedeta s-a căsătorit cu bateristul formaţiei Motley Crue, Tommy Lee.
Cuplul a divorţat în 1993. S-a recăsătorit un an mai târziu, la Paris, cu chitaristul formaţiei Bon Jovi, Richie Sambora. În 2007, ea a divorţat din nou. A urmat logodna cu fostul partener din "Melrose Place", Jack Wagner, în 2011, cu care avea o relaţie de patru ani. După numai trei luni, cuplul a anunţat că a rupt logodna.

Fiica de 20 a vedetei, Ava Sambora, a implorat-o şi în cele din urmă a convins-o să primească ajutor. "Ava s-a rugat de mama ei să se interneze.
După ce Heather a acceptat în sfârşit, Ava a ieşit un pic cu tatăl ei ca să mai ia o pauză după toate astea", a declarat o sursă.

Ava şi tatăl ei, Richie Sambora, au susținut-o pe Heather pentru a depăși momentul dificil din viața sa. Căsătorit cu chitarista australiană Orianthi Panagaris, Richie ţine mult la singurul lui copil şi îşi doreşte ca mama ei să treacă cu bine peste acest necaz. "Sigur că voi fi mereu aici pentru Heather și în special pentru Ava.
Sunt foarte mândru de fiica mea pentru tăria ei în această perioadă dificilă"
, a declarat fostul membru al trupei Bon Jovi.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod