Regina Elisabeta a II-a, nemulțumită de stilul vestimentar al lui Meghan Markle

Meghan Markle este permanent în centrul atenției, iar ținutele sale sunt studiate până la cel mai mic detaliu.
Dacă Ducesa de Sussex are o mulțime de fani care îi admiră și chiar îi copiază stilul vestimentar elegant și rafinat, se pare că nu are și aprobarea Reginei. 

De curând, Meghan a purtat dres pentru a o face fericită pe bunica soțului său. Regina Elisabeta a II-a a impus de-a lungul timpului o regulă nescrisă: toate membrele familiei regale trebuie să poarte dres la evenimentele oficiale. Ducesa de Sussex a încălcat destul de des această regulă, dar și multe altele, ceea ce a provocat nemulțumirea reginei.

Alegerile vestimentare ale lui Meghan nu sunt pe placul curtenilor, care se pare că au sfătuit-o să-și reevalueze stilul.
Potrivit Daily Mail, o sursă din cadrul unei echipe de stiliști care a vizitat Palatul Kensington susține că "Meghan a fost sfătuită să se îmbrace mai puțin ca un star de la Hollywood și mai mult precum o membră a familiei regale".

Iar adevăratul motiv din spatele acestor recomandări este Regina, care s-ar părea că este nemulțumită de alegerile în materie de modă ale Ducesei de Sussex. Printre acestea se numără obiceiul lui Meghan de a purta negru atunci când nu este un eveniment sobru, alegerea pieselor cu crăpături adânci (un exemplu fiind rochia cu dungi purtată în Australia), dar și faptul că nu poartă pălării atunci când ar trebui.

Nu se știe dacă Meghan își va adapta stilul astfel încât să fie pe placul presupuselor pretenții ale Reginei.
În orice caz, stilul actual al Ducesei de Sussex are succes în rândul oamenilor obișnuiți, care nu iau în considerare regulile arhaice ale familiei regale.
 
Foto: Hepta 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod