femeie pe stradă

Un bărbat i-a cerut scuze pe internet unei tinere pe care a speriat-o urmărind-o pe stradă. Motivul e surprinzător

Un bărbat a scris un mesaj neașteptat unei tinere pe care a speriat-o urmărind-o pe o stradă pustie. El a explicat de ce a făcut acest lucru, iar mesajul său a atras opinii împărțite.

Un utilizator al rețelei de socializare Reddit, care își semnează mesajele cu indicativul Karlos, i-a transmis o scrisoare deschisă unei femei pentru a-și cere scuze că a urmat-o îndeaproape, din spate, pe o stradă din Belfast. Conștient că a speriat-o după ce a văzut-o cum încerca, tensionată, să se îndepărteze de el, omul și-a dat seama că ea fost cu inima la gât și a ținut să-i explice ce s-a întâmplat de fapt.

"Am observat momentul în care ți-ai dat seama că ești urmărită după cum ai mărit pasul, cu umerii strânși și telefonul bine strâns în mână", a scris bărbatul care și-a păstrat anonimatul.

Acesta a dezvăluit că, deși nu dorea să o sperie, a fost nevoit să o urmărească, dintr-un motiv nebănuit: el a vrut să o protejeze de doi indivizi care arătau dubios și care păreau că stau la pândă după un colț de stradă. Dorind să se asigure că femeia va trece cu bine de aceștia, Karlos a urmărit-o, deși știa că asta o va speria, până când aceasta a ajuns la mașină și a plecat.

Postarea a stârnit un val de reacții, majoritatea pozitive, mulți utilizatori felicitându-l pentru gestul său.
Scrisoarea deschisă, intitulată "Fetei pe care am urmărit-o azi cam patru blocuri până la mașina ei", a fost publicată pe Reddit la scurt timp după incident și a devenit virală, relatează Daily Mail.

Autorul a povestit că mergea în direcția opusă femeii când s-a întors brusc și s-a ținut după ea, preț de vreo 30 de metri, ceea ce i-a atras imediat atenția acesteia. A urmat-o până când aceasta a ajuns într-o stradă înfundată pe care ea își lăsase mașina și a privit-o cum pleca.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod