femeie pe stradă

Un bărbat i-a cerut scuze pe internet unei tinere pe care a speriat-o urmărind-o pe stradă. Motivul e surprinzător

Femeia îngrozită a urcat repede în mașină și a plecat după ce a fost urmărită câteva zeci de metri


Realizând că a speriat-o, Karlos a dorit să o asigure că nu a urmărit-o un răufăcător și că a căutat să se asigure că ea nu va fi atacată. "Probabil că nu i-ai observat pe ceilalți doi indivizi, din celălalt colț al străzii, care te luaseră la ochi și care porniseră după tine înainte ca noi să trecem unul pe lângă altul, n-ai observat cum se uitau la tine și că păreau să fie drogați sau beți ori poate amândouă", a scris Karlos.

El a mai povestit că după ce tânăra care putea fi victima unui atac a plecat, a sunat la poliție.



Karlos și-a încheiat scrisoarea deschisă explicând că femeia putea fi soția sau fiica lui și că nu s-ar fi iertat pe el însuși dacă ar fi trecut mai departe dacă s-ar fi întâmplat ceva și el n-ar fi făcut nimic.

Postarea a devenit virală, primind peste 21.000 de like-uri și diverse comentarii. O mamă a scris că fiica ei studiază la Belfast și, ca studentă străină, nu-i în elementul ei. "Vă mulțumesc, chiar dacă ea nu știe", a scris femeia. "Am o soră mai mică și oameni ca acesta mă fac fericită.
Sunt mai puțin stresată de fiecare dată când iese în oraș"
, a scris alt utilizator.

Totuși, alte persoane au fost de părere că, deși eficient, un asemenea mod de a acționa a îngrozit-o pe sărmana femeie. "Apreciez asta, dar pur și simplu nu înțeleg de ce el nu i-a spus nimic", a scris cineva. "În loc să clarifice situația, el a băgat-o în sperieți. Îmi dau seama că dacă ar fi avertizat-o ar fi putut să-i facă pe ceilalți doi să acționeze irațional, dar se pare că ar fi fost o mică șansă și merita riscul", a comentat altcineva.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod