Gest nebun făcut de Ashton Kutcher: Starul și-a dezvăluit numărul de telefon

Ashton Kutcher și-a dezvăluit pe Twitter numărul de telefon, îndemnându-și fanii să-i trimită mesaje


Adept versat al rețelelor de socializare, Ashton Kutcher s-a numărat printre primii utilizatori ai platformei Twitter, iar contul său a fost primul care a depășit un milion de utilizatori. Actorul este foarte interesat de investițiile în domeniul tehnologiei; cofondator al companiei A-Grade Investments, actorul are acțiuni la peste 60 de alte companii, printre care se numără  Skype, Foursquare și Airbnb.

Anul trecut, Kutcher a declarat că el și soția lui, actrița Mila Kunis, nu le vor lăsa moștenire copiilor lor, preferând să-i educe astfel încât să se descurce pe cont propriu.

Într-un interviu pentru podcastul Armchair Expert realizat de Dax Shepard, actorul a dezvăluit că nu va pune niciun ban deoparte pentru copiii săi. "Vom dona banii", a spus Ashton, foarte sigur pe el.

Kutcher a crescut într-o localitate mică, Cedar Rapids, din statul american Iowa şi a avut o copilărie marcată de sărăcie, într-o familie care se descurca cum putea cu puţinul pe care îl avea. Mama lucra la Proctor and Gamble, iar tatăl era muncitor într-o fabrică. Să ia masa în oraş sau măcar să-şi cumpere măcar o îngheţată era un lux.Actorul american s-a confruntat cu lipsa banilor până când a cunoscut succesul la Hollywood, iar acum îşi doreşte să-i înveţe şi pe copiii săi cum să se descurce singuri. "Copiii mei au o viaţă privilegiată şi nici măcar nu ştiu şi nu vor şti niciodată asta", a spus el pe un ton îngrijorat. Planul său este să-i încurajeze să-şi caute singuri drumul în viaţă fără să aibă la îndemână un fond de rezervă. "Când copiii mei vor începe o afacere şi vor avea un plan de business bun, voi investi în el", a precizat Kutcher.

Starul consideră că dacă nu vor dispune de resurse financiare, copiii lui vor fi mai motivaţi să se descurce cu ceea ce au.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis au doi copii - o fetiţă, Wyatt Isabelle, în vârstă de trei ani, şi Dimitri Portwood, în vârstă de un an.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod