Frumuseţe fără vârstă: Cum arată un supermodel din '90 la aproape 50 de ani

Helena Christensen, una dintre cele mai frumoase femei din lume, la aproape 50 de ani


Spre deosebire de alte modele care sunt foarte active pe rețelele de socializare, Helena este "old-school". "Abia de curând mi-am făcut cont pe Instagram, mai mult ca să țin un soi de jurnal vizual, nu pentru altceva", spunea ea în toamnă.

"Știu cât de important a devenit pentru noile generații de modele, muzicieni, actori și celebrități, dar mie îmi dă un senzație de disconfort interior.

Îmi place să țin la minim asta", a mai spus vedeta.

Cu nenumărate apariții pe copertele revistelor prestigioase de modă, cu o mulțime de campanii și ani de prezentări, Helena Christensen are o experiență bogată care îi permite să le dea câteva sfaturi pentru aspirantele la o carieră în modelling: "Să încerce și să se bucure de ceea ce fac, poate n-o să dureze, dar e distractiv să încerci marea cu degetul. Întotdeauna să aibă grijă să urmărească și alte obiective."

Helena Christensen a devenit celebră după ce a câştigat titlul de Miss Danemarca în anii 1980 şi a devenit apoi, în 1990, unul dintre "îngerii" casei de modă Victoria's Secret.
Ea a devenit ulterior şi imaginea companiei Revlon. A pozat pentru cele mai importante publicaţii de modă, printre care Vogue şi Elle.

Pe lângă cariera de succes din modă, top-modelul danez a avut una dintre cele mai sexy apariţii TV din istorie, conform unui sondaj realizat de postul MTV, în videoclipul celebrei piese "Wicked Games", interpretată de Chris Isaak, notează Mediafax.

După ce şi-a diversificat aria de activitate, începând o carieră în arta fotografiei, Helena Christensen a lansat o linie de lenjerie intimă, în 2012.
Ea a continuat să pozeze pentru diferite publicaţii.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod