Fosta soție a lui Johnny Depp o spune fără rușine: „Sper să mă îndrăgostesc de cineva bogat“

Amber Heard s-a despărțit de Tasya Van Ree după o relație de cinci ani


În august 2016, cei doi actori au ajuns la un acord prin care Amber renunța la ordinul de restricție și primea șapte milioane de dolari, pe care ea a anunțat că îi va dona în scopuri caritabile. Johnny a decis să vireze banii direct în conturile organizațiilor alese de ea, Children's Hospital și Uniunea Libertăților Civile Americane, relatează TMZ.

După despărțirea cu scandal de Johnny Depp, Amber Heard a avut o relație cu CEO-ul companiei Tesla, Elon Musk, în vârstă de 47 de ani, și cu fostul iubit al supermodelului Heidi Klum, comerciantul de artă Vito Schnabel, 32 de ani.

Înainte de căsătoria cu Johnny Depp, Amber a avut un "parteneriat privat" cu fotografa Tasya Van Ree, al cărei nume de familie l-a adoptat în 2008.

O sursă a declarat pentru The Mirror că Amber și iubita ei se pregăteau pentru a-și uni destinele în cadrul unei ceremonii private, în 2011, la New York, dar ele nu au făcut acest pas. Deși nu s-a căsătorit legal cu Tasya Van Ree, Amber a depus în 2013 o cerere pentru a-și relua numele, iar aceasta a fost aprobată la trei luni după ce s-a căsătorit cu Depp.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), dar şi în "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) şi "Friday Night Lights" (2004).
Pe micul ecran, Heard a debutat în drama "Hidden Palms" (2007), şi a avut roluri episodice în serialul "Californication" (2007) şi "Criminal Minds" (2005). Amber Heard trăieşte în Los Angeles, fiind implicată activ în acţiunile organizaţiei Amnesty International.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod