Cea mai cool petrecere. Unde o organizezi?

2018 se încheie în forță. Este vremea pentru petreceri de neuitat, pentru întâlniri cu prietenii și pentru distracție. Ce trebuie să știi însă ca să ai parte de “time of your life” atunci când organizezi o petrecere? Îți oferim câteva recomandări.

Petrecerea perfectă presupune un mix alcătuit din foarte multe elemente:


1. locaţia aleasă
2. spectacolul de lumini care să o pună în valoare
3.  mâncarea bună, băutură suficientă şi barmani simpatici
4. decor WOW sau elemente de entertainment care să îi anime pe invitaţi
5. un DJ bun care să creeze ritmul petrecerii. 

Evident, îți mai trebuie o gașcă pusă pe distracție și o organizare riguroasă, fie că o faci tu, fie că te lași ajutată. Însă, înainte de orice, locația va da tonul petrecerii tale.

Și, cum Bucureștiul nu duce lipsă de astfel de locuri inedite, poți avea acum o petrecere într-un cadru cum ai văzut doar în serialele Netflix, cu elemente de fast și somptuos inspirate din Roma Antică. Pereți din piatră naturală, marmură cu irizații rosé,  cer senin pictat manual pe tavan,  picturi în mărime naturală ale zeilor Marte și Venus, torțe moderne, mese de cocktail acoperite cu catifea purpurie, piscină interioară caldă, relaxantă și lumini arhitecturale. Conceptul Luxuria, o îmbinare între lux, artă și discreție, este unul unic.  Și, cum ar fi în plină iarnă să îți aduci invitații la un summer party în toată regula? Dar de un Crăciun pe stil australian, în short și cu un cocktail pe marginea piscinei de zici? Nu e nevoie să îmbraci costumul de baie, pentru că  la Luxuria Centrum ai energii de toate felurile, de la luminile arhitecturale, sonorizarea,  ecranul imens pe care puteți proiecta urarea de final de an, sau ciferele de vânzări.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod