Fetele pe care Prințesa Diana nu le-a avut niciodată: Ce ar fi gândit Lady Di despre Kate Middleton și Meghan Markle

Prințul Charles, Kate, Meghan, William și Harry, o familie în care Prințesa Diana ar fi avut un loc important

 

Patrick Jephson, fost secretar personal


"Ne putem imagini că Diana ar fi fost un mentor foarte bun și ar fi dat mare importanță acestui lucru pentru că ar fi înțeles că asta ar fi afectat direct fericirea fiilor și nepoților săi. Ar fi investit mult în fericirea viitoare a copiilor ei."

"Cum ar putea un bărbat să-și imagineze ce ar fi discutat ele ca între fete? Diana ar fi fost preocupată pentru fericirea lui William și succesul lui în rolul pe care soarta i l-a ales."

"Nimeni nu poate critica dedicarea și simțul datoriei, dar și grația și eleganța cu care Kate își îndeplinește foarte bine rolul."

Ingrid Seward, scriitoare și editor-șef al revistei Majesty


"Sunt sigură că le-ar fi plăcut pe Kate și Meghan, altfel n-ar fi arătat-o dacă nu se întâmpla așa. Dar Diana era un pic snoabă. Era foarte mândră de moștenirea familiei Spencer și deși se purta bine cu oamenii obișnuiți, nu cred că ar fi vrut pentru fiul ei pe cineva care a mai fost căsătorit înainte și care are un trecut atât de diferit."

"Sigur nu i-ar fi plăcut controlul pe care Meghan îl are asupra lui Harry, așa că ele ar fi avut o relație delicată.

Ar fi fost fascinată de episoadele dintre Thomas Markle și fiica lui. Ar fi vrut să știe toate detaliile relației lor și de ce merge așa de rău."

"Poate că Harry nu s-ar fi căsătorit cu Meghan dacă mama lui ar mai fi trăit, pentru că viața lui ar fi fost un pic diferită. Dar și-ar fi dorit ca băieții ei să fie fericiți cu oricine s-ar fi însurat."

Patrick Jephson, fost secretar personal


"Kate a fost mereu comparată cu Diana ca prințesă. E normal ca oamenii să prefere comparațiile pentru că monarhia este o dinastie și suntem chemați să ne obișnuim cu asta și să-i admirăm longevitatea și faptul că mereu a evoluat ca o afacere de familie. De aceea comparațiile dintre membrii familiei și dintre cei din generații diferite este unul din modurile prin care putem să înțelegem cu funcționează și cât de bine merge."

"Diferența dintre Kate și Diana este că Diana ar fi fost mereu viitoarea regină, se poate spune că a fost la numai un pas să fie regină consortă.

Charles și Diana erau următorii pe linia de succesiune. William și Kate nu sunt."

"O altă diferență între Diana și Catherine este că Diana aproape s-a născut în lumea regală, iar Catherine nu. Catherine este dintr-o familie obișnuită de clasă medie, Diana era dintr-un mediu aristocratic impecabil cu o lungă linie de curteni și oameni de vază pe linia ei de înaintași direcți. A crescut pe proprietatea din Sandringham, iar tatăl ei a fost comisul Reginei. Prin toate calitățile ei minunate, Diana a fost în totalitate o aristocrată. Ar fi fost mai degrabă o aristocrată rece și aproape regală în îndeplinirea obligațiilor sale regale, iar în același timp ar fi fost capabilă să dezvolte o empatie emoțională care i-a marcat munca într-un mod remarcabil de unic."

"Dacă o comparăm pe Catherine cu Diana ca prințesă, cred că ea se descurcă foarte bine. Date fiind diferențele dintre pozițiilor lor în ierarhie, nu cred că orice persoană responsabilă ar putea s-o critice pe Catherine pentru cum își face datoria."

"Poate că unii uită, dar eu nu pot să uit cât de tânără era Diana! Ar trebui să ne amintim că William, Kate, Meghan și Harry sunt acum aproape sau au depășit vârsta la care Diana a murit."

"Adevărul e că Kate a avut parte de mai mult ajutor decât a avut vreodată Diana și nu în ultimul rând un soț iubitor și credincios și nu poți subestima importanța acestora într-o familie precum cea regală.
Diana avea 19 ani când a intrat pe scena regală. N-a avut niciodată o echipă de asistenți care s-o sprijine, nu a avut niciodată parte de mentorat. Organizația în care ea intrase era foarte tradițională, foarte masculină. Greșelile ei, când le făcea, tindeau să fie mediatizate, iar succesele ei, cu cât erau mai multe, cu atât erau mai umbrite de poveștile din presă. Asta nu se întâmplă cu Kate. Nu cred că asta este pentru că familia regală e diferită acum. Lucrul pe care îl așteptăm de la familia regală este ca ea să rămână aceeași sau să evolueze foarte încet."

"În mod sigur experiența Dianei este ceva ce orice nou membru al familiei regale și-ar fi dorit să învețe. Desigur, dacă Diana ar fi fost aici ca să-și împărtășească experiența, ar fi fost cu atât mai bine. Dar nu trebuie neapărat să fie cineva în viață ca să ai de la cine să înveți."


Acum, după ce ai aflat atâtea păreri avizate, ai mai multe date despre cum ar fi mers relația Prințesei Diana cu soțiile copiilor ei și poți să-ți formezi o idee despre cum ar fi evoluat legătura dintre ele.

Așadar, tu cum crezi că s-ar fi înțeles Lady Di cu Meghan Markle și Kate Middleton?


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod