Mireasa și fluturele, o poveste emoționantă din care ai ceva de învățat: Destinul nu-i o coincidență!

Familia mirelui a eliberat zeci de fluturi, în memoria surorii acestuia. Și atunci unele dintre creaturile superbe și fragile s-au așezat pe gâtul miresei și pe mâna tatălui tânărului. Semnificația acestei întâmplări te va emoționa.
Dacă crezi că nimic nu-i întâmplător, că există o lume dincolo de a noastră și că primim mesaje ale căror semnificații ascunse nu le deslușim întotdeauna, atunci această poveste adevărată îți va confirma tot ce simți. Iar dacă nu ești genul care să ia în serios asemenea lucruri și crezi că destinul este suma faptelor pe care le săvărșim fiecare dintre noi zi de zi, an de an, și că stă la îndemâna noastră să ne alegem soarta, atunci n-ai nimic de pierdut - este o poveste frumoasă, o întâmplare care îți va face ziua mai bună și te va ajuta să înțelegi că poți găsi un semn bun la orice pas, în orice lucru mărunt.

Max Van Gorder s-a căsătorit pe 21 iunie cu Lydia, la Fox Hill Farm, Honesdale, Pennsylvania, iar familia lui a ținut să-i aducă un omagiu surorii sale.
Vanessa ar fi împlinit 29 de ani acum. Tânăra a murit cu câțiva ani în urmă, într-un accident, în timpul unei vacanțe de Crăciun, iar părinții și fratele ei au decis să elibereze mai mulți fluturi portocalii pentru a-i simți astfel prezența.

Există o credință potrivit căreia cei dragi pe care i-am pierdut ne vizitează uneori sub forma unor fluturi. Pentru familia care organiza cununia, aceste creaturi superbe și fragile simbolizau viața și, totodată, învierea, relatează Bored Panda.

Fotografa Jessica Manns, din Pennsylvania, a fost impresionată atunci când a făcut imaginile pe care le-a publicat pe Facebook.
"Probabil că este cel mai emoționant lucru la care am fost martoră la o nuntă", a scris ea.

După ce au fost eliberați, fluturii colorați nu au zburat imediat peste capetele invitaților. Iar unul s-a așezat pe mâna tatălui lui Max. "Au început să se lipească de ei și chiar au stat pe ei de-a lungul ceremoniei și mult timp după aceea, la cocktail. Iar fluturele care s-a așezat pe degetul lui a stat acolo toată ceremonia și apoi a zburat pe buchetul miresei după cununie", a povestit pe Facebook Jessica Manns. "Lydia, mireasa, chiar a mers la altar cu doi fluturi pe rochia ei.
Apoi, după câteva ore, în timpul speech-urilor, un alt fluture a intrat în șură și a aterizat pe gâtul Lydiei și acolo a stat pe timpul discursurilor. Ireal"
, a adăugat autoarea imaginilor.

Mireasa a scris și ea câteva cuvinte despre ceea ce a trăit în cea mai importantă zi din viața ei: "Îți mulțumesc încă o dată, Jessica Manns, pentru că ai surprins un moment atât de special și de frumos de la nunta noastră. Vanessa a fost cu noi acolo toată noaptea. Îmi retrăiesc nunta de fiecare dată când mă uit la fotografiile tale. Ai surprins atât de frumos fiecare moment! Ești cea mai tare!".

Ceea ce s-a întâmplat atunci i-a uimit pe toți cei de față, dar i-a impresionat și pe cei 99.000 de oameni care au văzut fotografiile pe pagina Jessicăi.


Tu ce simți? A fost o simplă coincidență că fluturii nu și-au luat zborul sau această întâmplare confirmă că Vanessa a fost alături de cei dragi?
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod