Felicity Jones împlinește 37 de ani: 20 de imagini cu una dintre cele mai frumoase actrițe britanice

Felicity Jones a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din „The Theory of Everything“.

Actrița britanică, cunoscută pentru interpretările în filme ca "Flashbacks of a Fool", "Rogue One", "The Theory of Everything" şi "On the Basis of Sex", s-a născut pe 17 octombrie 1983, la Londra. Părinții ei sunt Julia Hadley și Gareth Jones. Unchiul său este renumitul actor Michael Hadley.

Prima ei apariție a fost la vârsta de 12 ani, în The Treasure Seekers, urmând apoi producții în care și-a dovedit talentul actoricesc, notează Cinemagia.

Felicity Jones a fost nominalizată la Globul de Aur, BAFTA și Oscar pentru cea mai bună actriță pentru rolul din "The Theory of Everything" (2014).

Felicity Jones și soțul ei, regizorul Charles Guard, în vârstă de 44 de ani, au devenit părinți în acest an. La începutul lunii septembrie, actrița a fost văzută pentru prima oară plimbându-și copilul cu căruciorul, pe o stradă din Londra. Sexul copilului nu este cunoscut, relatează Daily Mail.

Reprezentanții actriței au confirmat sarcina pentru publicația The Hollywood Reporter, după ce vedeta a fost prezentă la premiera de la New York a filmului "The Aeronauts", în care a jucat alături de Eddie Redmayne.
Jones și Redmayne au mai jucat împreună în "The Theory of Everything" (2014), pentru care au fost nominalizaţi la Oscar. Redmayne a primit trofeul Academiei americane de film pentru interpretarea lui Stephen Hawking.

Citește și: Hugh Jackman, la 52 de ani. Starul are un pact secret cu soția lui, cu 13 ani mai în vârstă


Felicity Jones și Charles Guard, cunoscut pentru scurtmetrajele "Inside-Out" şi "Round About Five", dar şi pentru lungmetrajul "The Uninvited", s-au căsătorit în iulie 2018, după trei ani de relaţie.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod