Cum arătau vedetele în copilărie: 15 imagini din trecut

Au fost copii obișnuiți. Cu câteva excepții, precum Hilary Duff și Sofia Vergara, nimic nu anunța că vor deveni vedete de talie mondială.

E greu să-ți închipui cum arăta cineva în copilărie judecând după aspectul său actual. Nu doar trăsăturile fizice s-au schimbat, ci și moda și coafurile sunt cu tot altele. Lumea arată cu totul altfel acum, iar pe drumul spre adolescență și apoi viața de adult, multe vedete s-au transformat total, devenind de nerecunoscut. Altele mai păstrează câteva mici elemente care amintesc de copiii de altădată, vizibile în fotografiile făcute cu mult timp în urmă.


Bright Side a făcut o incursiune în copilăria celebrităților, prezentându-le așa cum erau odinioară. Cele mai multe arătau ca niște copii obișnuiți, dar există și cazuri precum Hilary Duff sau Sofia Vergara, care trădau încă de atunci aptitudini pentru un viitor în lumea divertismentului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod