Kate Beckinsale, ambasadoarea copiilor pierduți: Vedeta a dezvăluit secretul care i-a distrus sufletul

Actrița a devenit ambasadoarea unei organizații care le sprijină pe femeile care au pierdut o sarcină. Ea a povestit cum a trecut și ea prin această experință traumatizantă.

Kate Beckinsale a devenit ambasadoarea organizației The Mariposa Trust după ce și-a povestit propria experiență. La începutul lunii octombrie, actrița în vârstă de 47 de ani a scris pe Instagram despre propria suferință, după ce Chrissy Teigen a dezvăluit că a pierdut sarcina.

Chrissy Teigen, în vârstă de 34 de ani, a anunțat săptămâna trecută că a pierdut al treilea ei copil, când sarcina ajunsese la mijlocul termenului, la câteva zile după ce a fost internată în spital cu o hemoragie masivă.

Ea și soțul său au publicat pe Instagram o fotografie emoționantă, în care apar în salonul de maternitate, iar Chrissy, stând întinsă în pat și cu lacrimile curgându-i pe obraji și cu John Legend alături.

Suferință în tăcere


Kate Beckinsale se alătură astfel altor vedete, precum soția lui Jamie Oliver, Jools Oliver, Kym Marsh, Nigella Lawson, Baroness Floella Benjamin și Sally Phillips, în susținerea acestei organizații caritabile dedicată femeilor care au pierdut o sarcină, relatează Daily Mail.

"Pierderile de sarcină sunt o problemă uriașă, nu doar în Marea Britanie, ci la nivel global, cu o rată de 38.000.000 de cazuri pe an.
Din păcate, multe dintre aceste persoane au un sprijin redus sau nu au deloc și suferă în tăcere, simțindu-se izolate și singure"
, a declarat Zoe Clark-Coates, președinta organizației The Mariposa Trust.

"The Mariposa Trust este dedicată oferirii unor soluții inovative de sprijin, precum și promovării unei susțineri mai bune și suntem onorați că Kate a ales să devină parte a familiei noastre caritabile și că lucrează cu noi pentru a atrage atenția asupra acestui subiect", a mai spus Clark-Coates.

"Laptele vine, dar n-ai pe cine hrăni"


La începutul lunii octombrie, Kate a mărturisit că a suferit în tăcere după ce a pierdut o sarcină de 20 de săptămâni. "Cu ani în urmă, am pierdut un copil după 20 de săptămâni de sarcină. Am reușit să păstrez sarcina secretă și m-am prăbușit pe dinăuntru și nimeni n-a știut", a povestit actrița britanică.



"Am văzut oameni care o criticau pe @chrissyteigen pentru că a postat imagini intime după pierderea copilului.

Ca și cum ar exista un protocol care să te liniștească după așa ceva, oameni care nu o cunosc și nu-i știu familia îi spun cum ar trebui să se descurce într-o situație inimaginabilă", a scris Beckinsale.

Citește și: Kelly Brook, dovada că un model plus size poate concura cu orice siluetă - FOTO


"Există atâta durere, rușine și șoc în această experiență, plus durerea că ai un corp care continuă, după această pierdere, să se comporte ca și cum ai avea un copil de hrănit. Laptele vine, dar n-ai pe cine hrăni. Poate fi cea mai distrugătoare perioadă a sufletului, mai ales dacă nu ai un partener atât de dedicat cum are Chrissy", a mărturisit actrița.

"Trimit toată dragostea mea familiei Legend, precum și femeilor și cuplurilor care păstrează tăcerea și suferă. Știu că sunt mulți", a mai scris Kate Beckinsale.

"Unii copii se nasc pentru a fi îngeri"


Actrița care are o fiică de 31 de ani, Lily, cu fostul soț, Michael Sheen, i-a mulțumit, totodată, lui Chrissy pentru că și-a făcut publică experiența.

"Îți mulțumesc, @chrissyteigen, pentru că ai făcut clar cât de devastatoare este această situație și cum ți se schimbă viața fără ajutor. Hai să lăsăm durerea să decidă ce e bine pentru ei. Susțineți-i sau tăceți. Vă binecuvântez și vă îmbrățișez pe toți", a scris ea.

Kate, al cărei divorț de Len Wiseman s-a finalizat în noiembrie 2019, a scris acest mesaj lângă fotografia unei pagini de carnet pe care sunt notate câteva cuvinte emoționante pentru cei care au pierdut un copil.

"Unii copii se nasc pentru a fi îngeri și ajung în Rai... Ei rămân pentru totdeauna în inimile distruse ale părinților și familiilor lor... Rămân să zboare cu aripi în paradis, unde nimic nu-i poate răni, în loc să învețe să meargă pe Pământ... Îi jelim pentru ceea ce ar fi trebuit să fie, întrebând de ce nu putem fi împreună."


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod