10 femei celebre care se mândresc cu formele lor generoase

Siluetele lor nu se încadrează în standardele de frumusețe promovate de societate. Și totuși, aceste femei sunt mândre de formele lor voluptoase, iar lumea le admiră.

În era siluetelor ireproșabile, în care perfecțiunea este încorsetată tot mai strâns în tipare nerealiste ce sfidează absurdul și distrug feminitatea, există femei care demonstrează că pot avea succes și fără să corespundă șabloanelor sociale actuale. Mișcarea de acceptare a corpului le-a ușurat sarcina, dar abia în ultimii ani siluetele generoase au început să fie tolerate și chiar promovate - până acum, în showbiz s-a instituit o cultură a slăbitului cu orice preț, a siluetelor filiforme și a perfecțiunii "la milimetru".

Bright Side aplaudă femeile celebre care se mândresc cu formele lor generoase, ca o recunoaștere a normalității.
Chiar dacă siluetele lor nu sunt perfecte, aceste vedete sunt admirate în toată lumea și s-au impus prin talentul și frumusețea lor naturală.
1 din 11

Jennifer Lopez

De ani de zile, femeile și bărbații din întreaga lume adoră silueta generoasă a vedetei. J-Lo este mândră de felul în care arată la 51 de ani, deși au fost vremuri în care se simțea dezavantajată de posteriorul său mare: "Îmi amintesc că-mi părea rău că nu sunt mai subțire, că aveam forme. Dar am învățat că a fi sănătoasă și a mă simți bine nu înseamnă să ai un anumit tip de corp - e ceva individual", a declarat artista.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod