Zac Efron împlinește 33 de ani: 20 de imagini cu unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume

Celebru în Statele Unite încă dinainte de a împlini 20 de ani, Zac Efron se numără printre cei mai frumoși tineri actori.

Actorul și cântărețul american Zachary David Alexander "Zac" Efron și-a început activitatea profesională la începutul anilor 2000, și a devenit cunoscut precum "Idolul adolescenților" pentru rolurile sale din "High School Musical" și seria "Summerland".

Actorul a apărut în mega-succesul Disney High School Musical, prima serie de filme pentru televiziune care a ajuns și pe marele ecran, notează Cinemagia.

Un rol important în cariera lui Efron l-a avut și apariția din probabil cel mai cunoscut muzical al anului 2007, Hairspray.

Zac Efron nu numai că apare în muzicaluri, dar are și o carieră muzicală de invidiat. "Breaking Free", un cântec al său din "High School Musical", a intrat în topul Billboard și a urcat de pe locul 86 pe 4 în doar o săptămână.

Ascensiunea a fost întrecută ulterior doar de "Beautiful Liar", al duo-ului Shakira-Beyonce. Idol al adolescenților, Zac Efron are acum o mulțime de proiecte de film, tânărul reușind să evadeze de sub umbrela Disney, notează Cinemagia.

În decembrie anul trecut, Zac Efron a fost spitalizat după ce s-a îmbolnăvit în timpul filmărilor pentru o emisiune de televiziune în Papua Noua Guinee.
Actorul a fost transportat cu avionul până la Brisbane din cauza unei infecţii bacteriene. În stare critică, el a fost preluat de o echipă de profesionişti în timpul zborului, înainte de a sosi "stabil" la spitalul St Andrews War Memorial din Spring Hill. După mai multe zile de tratament, i s-a permis să se întoarcă în Statele Unite pentru Crăciun.

Citește și: Hugh Jackman, la 52 de ani. Starul are un pact secret cu soția lui, cu 13 ani mai în vârstă


"M-am îmbolnăvit într-adevăr în Papua Noua Guinee, dar m-am recuperat rapid şi am încheiat trei săptămâni minunate în P.N.G.

Sunt acasă, alături de familie şi prieteni", a scris actorul pe Instagram. "Sunt foarte recunoscător tuturor celor care şi-au făcut griji pentru mine", a adăugat actorul în postarea sa.  

Actorul din saga "Highschool Musical" participa în Papua Noua Guinee la filmări pentru serialul de aventuri "Killing Zac Efron" care trebuia să dureze 21 de zile "în jungla unei insule îndepărtate şi periculoase", având un echipament de bază şi cu un ghid.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod