Eva Longoria, în costum de baie: Actrița impresionează la 46 de ani

Vedeta din „Neveste disperate“ a fost protagonista unei ședințe foto care îi scoate în evidență toate atributele fizice.

Recunoscută pentru aspectul ei fizic, Eva Longoria demonstrează încă o dată că se menține în formă în orice condiții, chiar și în perioada complicată a pandemiei. Actrița a postat pe Instagram o imagine în care arată fenomenal, îmbrăcată într-un costum de baie alb care îi subliniază silueta și picioarele tonifiate.

Eva a stat în carantină cu soțul ei, José Bastón, în vârstă de 52 de ani, și fiul lor, Santiago Enrique, dar nu s-a culcat pe o ureche și a căutat să rămână activă cât mai mult timp, iar rezultatul orelor petrecute la sala de fitness și al alimentației echilibrate este evident în fotografia pe care ea a postat-o.



Actrița a devenit mamă în 2018, la 43 de ani, și a făcut prima ședință la o lună după ce a născut.

Ea a fost convinsă de fotograful Bernardo Doral să pozeze, demonstrând că are curajul de a face acest pas atât de repede. "Prima şedinţă foto după sarcină! N-o să vă mint, a fost greu!", a scris vedeta lângă imaginea pe care a postat-o pe Instagram.

Longoria a declarat atunci că nu s-a simțit presată să slăbească după ce a născut, dar își dorește să-și recâștige silueta. "Chiar îi dau corpului să se adapteze la perioada de după naștere. Știți, am născut un copil! Am creat o viață, dar nu a fost prea greu să revin în formă. Așa că dacă oamenii spun grăbește-te să slăbești, nu-i ascult", a spus ea pentru People.

Eva Longoria l-a cunoscut pe mogulul Jose Bastón (50 de ani), preşedintele grupului Televisiva, cea mai mare companie de media din America Latină, în 2013 şi s-au căsătorit în 2016.



Bastón a mai avut patru copii cu fosta sa soţie, Natalia Esperón: Natalia şi tripleţii Mariana, Jose şi Sebastian, însă acesta din urmă a murit la câteva zile de la naştere.

Eva Longoria se află la al treilea mariaj. Ea a mai fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher şi jucătorul de baschet Tony Parker.

Actrița a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives", pentru care a obţinut nominalizări la Globurile de Aur şi premiile Sindicatului actorilor americani.

Longoria a mai jucat în filme precum "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body" (2008) şi "For Greater Glory: The True Story of Cristiada" (2012).

De asemenea, ea a dat voce unui personaj din animaţia "Arthur Christmas" (2011). În perioada 2015 - 2016, Longoria a jucat în sitcom-ul NBC "Telenovela" şi a fost producător executiv pentru serialul "Devious Maids".

Citește și: 20 de vedete care au o prietenie specială. Sunt ca niște frați și surori

Cele mai recente producții pentru care a lucrat actrița sunt "All-Star Weekend" și "Dora The Explorer". Eva Longoria va regiza "Flamin' Hot", o producție briografică despre viața lui Richard Montanez, creatorul mărcii de gustări cu brânză Cheetos.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod