Motivul real pentru care Meghan Markle nu vine la înmormântarea Prințului Philip

Prințul Harry a venit la Londra fără soția lui pentru a participa la funeraliile bunicului său, Prințul Philip. Însărcinată cu al doilea copil, Meghan Markle a rămas în California.
Meghan Markle a rămas la reședința din Montecito, California, în timp ce Harry a plecat la Londra pentru a fi prezent la înmormântarea Prințului Philip. Presa a scris că ducesa a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească, sarcina fiind avansată.

Daily Mail scrie, însă, că motivul pentru care Meghan a rămas acasă ar fi, însă, cu totul altul: prietenele sale susțin că ea nu a vrut să revină în Marea Britanie pentru a nu se afla în centrul atenției, scrie Daily Mail.

Meghan și Philip, o relație specială


Sursele citate spun că, în ciuda refuzului de a se întoarce la Londra cu Harry și de a se întâlni cu familia regală, Meghan și Ducele de Edinburgh au avut o relație specială, iar ea îl adora.

"Meghan a spus că principala sa grijă acum este să-l susțină pe Harry. Ne-a spus că a discutat cu el dacă ar trebui sau nu să vină și ea la înmormântare", a spus o sursă pentru Daily Mail.

"Meghan a spus că în aceste momente o familie trebuie să fie unită, să lase deoparte neînțelegerile și să se adune.

A spus că asta și-ar fi dorit Prințul Philip și că ea vrea să iarte și să meargă mai departe", a adăugat sursa.



Deși era posibil ca ea să zboare spre Marea Britanie pentru a a-i fi alături lui Harry la funeraliile care vor avea loc sâmbătă, sursa citată a precizat că mama ducesei a insistat ca ea să nu călătorească în timpul sarcinii: "Doria a insistat ca Meghan să stea în spate și să-l susțină de la distanță pe Harry. Ca și Harry, ea este foarte protectoare cu Meghan și nu dorea să-și riște sănătatea. Stresul e ultimul lucru de care are nevoie Meghan acum."

Ducii de Sussex așteaptă al doilea lor copil, o fetiță, în această vară, iar medicul a sfătuit-o pe Meghan să nu călătorească din cauza sarcinii avansate.

Regina va înțelege


"Meghan a spus că a merge sau nu la înmormântarea Prințului Philip nu ar schimba relația cu Regina. A spus că Regina îi înțelege absența și și-ar dori ca ea să rămână în siguranță și sănătoasă pentru copil", au spus prietenii ducesei.

"Meghan a zis că acesta este momentul potrivit pentru Harry să-și refacă relațiile cu fratele și tatăl său.

Nu trebuie să fie și ea acolo pentru așa ceva", au mai spus aceștia.

Prinţul Harry a ajuns duminică seară în Anglia pentru a participa la funeraliile bunicului său, prinţul Philip, soţul reginei Elizabeth II, care a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani. Este prima dată când prinţul Harry revine în ţara natală în mai mult de un an și, totodată, este prima dată când el se va întâlni cu familia regală după difuzarea controversatului interviu realizat de Oprah Winfrey.

Harry stă în carantină


Harry a intrat în carantină la Nottingham Cottage, locul în care el a cerut-o în căsătorie pe Meghan, în 2017, situat la doar câțiva metri de apartamentul în care fratele său, Prințul William, locuiește cu familia lui.



Harry poate ieși din carantină după cinci zile, în loc de zece, dacă testul pentru coronavirus iese negativ, potrivit regulilor de testare stabilite de guvernul britanic. Prințul poate participa, însă, la înmormântare indiferent de rezultat, în conformitate cu dispensa acordată de autoritățile britanice persoanelor care trebuie să participe la servicii funerare, notează Daily Mail.

Harry despre bunicul său: "Un maestru al grătarului"


Prințul Harry a transmis luni un mesaj în care l-a numit pe bunicul său un bărbat de onoare, cu spirit ascuţit şi mult umor.

"A fost el însuşi cu adevărat, cu o inteligenţă foarte ascuţită şi putea capta atenţia oricărei încăperi datorită farmecului său, dar şi pentru că nu ştiai vreodată ce ar fi putut urma să spună. Va fi ţinut minte ca cel mai longeviv consort al unui monarh în exerciţiu, un militar decorat, un prinţ şi un duce", a scris Ducele de Sussex.

"Pentru mine, ca pentru mulţi dintre voi care aţi pierdut pe cineva drag în anul care a trecut, el a fost bunicul meu: maestru al grătarului, legendă a glumelor şi jucăuş până la final", a adăugat Harry.

Citește și: Dezamăgirea Prințului Philip: „A fost un mare șoc“


Mesajul Ducelui de Sussex a fost publicat la mai puţin de o oră după cel al fratelui lui mai mare, William. Ducele de Cambridge a scris despre bunicul său că l-a ghidat în viaţă şi s-a arătat recunoscător pentru bunătatea pe care prinţul Philip a arătat-o familiei sale.

Prinţul Philip, care a fost căsătorit 73 de ani cu regina Elizabeth II, a murit pe 9 aprilie, la Castelul Windsor.

El va fi înhumat pe 17 aprilie, după o ceremonie religioasă restrânsă ce va avea loc în Capela St. George de pe domeniul castelului.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod