Dosar Eva. 8 bărbaţi mitocani din România care au jignit femeile. Vezi cum au reuşit!

Prinse în iureşul scandalurilor, multe dintre personajele publice uită de regulile bunului simţ şi ajung să spună sau să scrie lucruri pe care apoi le regretă, sincer sau de ochii lumii. Câteva femei au fost atacate şi umilite de bărbaţi cunoscuţi, în studiourile de televiziune sau pe internet, iar ceea ce e mai grav este că astfel de cazuri se înmulţesc. E drept, veţi vedea că în unele cazuri victimele au cam căutat-o cu lumânarea, dar asta nu scuză nicidecum reacţiile de maidan ale celor care le-au terfelit imaginea.

Controversate sau nu, vedetele atacate sunt, în fond, femei, iar un bărbat educat găseşte o soluţie elegantă de a evita sau de a ieşi nepătat dintr-o dispută care tinde să degenereze.

Dar bunul simţ nu este facultativ decât pentru mitocani. Descoperiţi cine sunt bărbaţii care au jignit femeile în văzul tuturor!

1 din 9

Dumitru Tudor a făcut-o femeie uşoară pe Anamaria Prodan

Impresarul a lansat mai multe atacuri suburbane la adresa Anamariei Prodan. El a acuzat-o că împreună soţul ei, Laurenţiu Reghecamph, a trucat mai multe meciuri din liga a II-a de fotbal. Şi de aici a început un scandal oribil.

Invitat în emisiunea "Happy Hour", de la Pro TV, Tudor, zis "Ciorbă" a spus că Anamaria Prodan a fost amanta fiului său. "Anamaria Prodan a trăit cu băiatul meu, care era însurat. Nu mai scăpa de ea, toata ziua venea după el la restaurant. El e băiatul cu care s-a culcat pentru un trening. Anamaria Prodan e şmecheră de profesie. Nu e femeie, e bărbat şmecher!", a spus el. "Ana Maria este mitomană de meserie. Toata lumea ştie cine era ea pe vremurile alea, e femeie uşoară", a continuat Tudor.

Când soţia lui Reghecampf a avut probleme în administrarea clubului Universitatea Cluj, "Ciorbă" n-a ratat ocazia de a şuta încă o dată mingea în geamul Anamariei. Convins că ea este la baza tuturor problemelor pe care le are Universitatea în ultima vreme, el a făcut-o albie de porci: "Oameni buni, ce vă spuneam acum ceva vreme?! Pe unde trece curva de Prodanca nu mai creşte nici iarba. Dacă ea a fost în stare să mă fure pe mine de bani, vă daţi seama cât de periculoasă şi perversă poate să fie", a scris Tudor pe Facebook. "A început să certe personalităţile oraşului că nu îi dă ei bani să conducă ea echipa. Păi, eu îi fac o propunere: ca să facă rost de bani şi să cumpere echipa pe banii ei, să se ducă pe centură la Băneasa şi într-un an de zile face bani mulţi că e meseriaşă!", a adăugat impresarul.

Cu asemenea limbaj, nu e de mirare că el a făcut turul televiziunilor, fiind invitat de Măruţă şi de Capatos să-şi spună părerile în acest stil de peluză.

23 Septembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • AURA pe 25 Sep 2012, 21:30
  DOSAR EVA

  DA PRODANCA ASTA E FEMEIE ?ARATA CA UN TRVESTIT ,SE MAI CREDE SI MARE DOAMNA,ANTENA 1 SI-A GASIT VEDETA CARE SA-I REPREZINTE .TOATE TOAPELE PRODANCA,ZAVORANCA.MARIOARA ZAVORANU CARE FACE SPUME LA GURA CAND VORBESTE ,CA TREBUIE SA MUT PE ALT CANAL PT. ALTFEL....INSTANT.DAR TU KAPATOS SAU VOI NU O VEDETI?IAR CU PRODANCA NU MI-E RUSINE ,EU IL CRED PE ACEST OM . SI CE MITOCANIE ?DAR PE EA NA-TI VAZUT-O CA VORBESTE TOT CU BIP-URI ?

  1
  1

 • pollet_a pe 23 Sep 2012, 20:55
  mitocanie.......motivata ?

  Cred ca sunt cu mult mai multi , peste tot, dar nu-i cunoastem. Ma rog, poate au si motive, dar, in general nimic nu justifica mitocania.

  3
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod