Dezvăluirea neașteptată a unei vedete: Kristen Bell recunoaște că fiicele ei de 7 și 5 ani beau bere fără alcool

Actrița în vârstă de 40 de ani a făcut o mărturisire surprinzătoare: fetele ei minore s-au obișnuit să bea bere fără alcool cu tatăl lor.
Lincoln are șapte ani, iar Delta - cinci. Și deja s-au obișnuit să bea bere, spune mama lor. Kristen Bell a spus în podcast-ul "Say Yes!", realizat de Carla Hall, că fiicele ei au început să bea bere fără alcool pentru a-l ajuta pe tatăl lor să=și prelungească perioada de 16 ani în care nu a mai băut.

Cum au început fetele să bea bere fără alcool


"O să-mi iau o grămadă de castane pentru asta. Dar dă-mi voi să-ți spun că nu-mi pasă. Cred că sunt un părinte bun. În fiecare zi învăț câte ceva",
a spus actrița în vârstă de 40 de ani.

"Soțul meu a adus aseară acasă un bax de șase beri O'Doul's.
Și fetele mele cer uneori câte o cutie de O'Doul's"
, a adăugat ea.

Actrița a mai spus că fetele sale au comandat bere fără alcool și când au fost să ia masa cu toții la restaurant.

"Motivul pentru care fac asta este că atunci când am avut primul copil și soțul meu a pus-o în suportul pentru piept și am ieșit la plimbare prin cartier, el avea o bere fără alcool în mână, iar copilul a întins mânuța spre cutie, cerând să-i dea să bea. E ceva sentimental pentru fetele mele, înțelegi? Le face să se simtă aproape de tatăl lor", a explicat Bell.

"Ce-or zice ceilalți părinți și profesorii despre mine?"


Vedeta a mai dezvăluit că împreună cu soțul ei, Dax, care la începutul carierei s-a confruntat cu dependența de alcool, le-au explicat copiilor de ce tatăl lor nu poate să consume alcool: "Am vorbit mult cu ele despre asta și despre cât de important este ca tati să nu bea."

Actrița din "the Frozen" a mai spus că fiicele sale obișnuiesc să bea bere fără alcool și în timpul cursurilor școlare online, transmise prin aplicația Zoom.

"Au pauze de 15 minute în care își pot permite să se miște puțin și să ia o gustare. Mă duc să le verific la 9:30 și amândouă beau O'Doul's când stau pe Zoom. Amândouă sorb din cutiile lor. Și mă gândesc ce-or zice ceilalți părinți și profesorii despre mine?", a spus Bell.

Citește și: Jane Seymour, femeia care nu îmbătrânește. Vedeta din „Dr. Quinn“ e la un pas de 70 de ani, dar arată incredibil


Kristen Bell şi Dax Shepard s-au căsătorit în octombrie 2010, la New York, după o relaţie de trei ani.

Actriţa americană născută în 1980 a jucat rolul principal în "Impuls ucigaş/ Pulse" (2008), de Jim Sonzero, un remake după un film horror japonez.

În 2007, ea s-a alăturat distribuţiei serialului "Eroii/ Heroes", interpretând personajul Elle Bishop, care putea să controleze electricitatea. A jucat, de asemenea, rolul principal în comediile de succes "Înşelat de Sarah Marshall/ Forgetting Sarah Marshall" şi "Amor la Roma/ When in Rome", în acesta din urmă alături de actualul ei soţ. Kristen Bell a interpretat și rolul unei tinere care încearcă să rezolve un misterios caz de crimă în filmul "Veronica Mars" (2014), de Rob Thomas.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod