25 de oameni care seamănă leit cu vedetele: De la Rihanna, la Britney Spears

Mulți oameni își doresc să arate ca vedetele, copiindu-le aspectul, stilul vestimentar și gesturile. Pentru alții, e mai ușor: ei seamănă leit cu starurile pentru că așa s-au născut!

Unii se mulțumesc să posteze câteva imagini pe rețelele de socializare, alții fac bani buni profitând de asemănarea cu starurile, dar cu toții demonstrează un adevăr pe care adesea îl uităm: nu suntem atât de diferiți unii de ceilalți. Cel puțin pe dinafară!

Unul dintre locurile în care poți întâlni oameni care arată și trăiesc ca niște vedete este Same de la Same, o comunitate de pe Instagram care reunește sosii din întreaga lume și care a cunoscut o creștere rapidă.

Freddy Slivinski, omul din spatatele grupului, crede că proiectul său a devenit atât de popular pentru că oamenii sunt interesați de viețile altora și aspiră la ceea ce au alții.

"Acesta este scopul nostru principal - să spunem poveștile oamenilor. Nu e vorba doar despre o poză, nu doar despre asemănarea fizică, ci despre povestea din spate. Povestea incredibilă pe care sosia o are și pe care vrea să o împărtășească lumii", a explicat Slivinski pentru Bored Panda.

Fascinat de sosii, Slivinski spune că până acum el nu și-a întâlnit-o pe a lui. "Am căutat mult, dar nu am găsit pe nimeni care să semene foarte mult cu mine. Poate vor semăna viitorii mei copii", a glumit el.

Citește și: 14 oameni care au un chip special.
Nimeni nu seamănă cu ei!


Spre bucuria lui, chiar și o vedetă a cărei sosie a apărut pe Same de la Same a remarcat grupul de pe Instagram: Snoop Dog. "I-a plăcut postarea. A fost incredibil!", a mărturisit Slivinski.

"În numai un an, pagina a devenit virală în toată lumea și a fost menționată în zeci de articole online și în ziare, emisiuni de radio și de televiziune, chiar și celebra revistă People a recomandat anul trecut să urmăriți Same de la Same. Atâtea lucruri uimitoare în doar un an! Mii de mulțumiri tuturor! Tocmai am lansat și contul de TikTok, așa că vă rog să ne urmăriți și acolo", a mai spus administratorul acestui cont inedit.

Bored Panda a făcut o selecție a celor mai incredibile asemănări între oameni obișnuiți și celebrități.

De la Rihanna, Celine Dion și Mariah Carey până la Keanu Reeves, Uma Thurman și Jason Momoa, nicio vedetă nu este atât de unică pe cât am fi crezut!

1 din 26

Rihanna

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod