Iubita lui Brad Pitt a postat o nouă imagine pe Instagram: Nicole Poturalski începe să o enerveze pe Angelina Jolie

Noua iubită a lui Brad Pitt a publicat încă o fotografie pe Instagram. Cei doi au înfuriat-o pe Angelina Jolie.

Nicole Poturalski își arată aptitudinile de model într-o nouă imagine postată duminică pe contul ei de Instagram. Îmbrăcată cu un top Fendi de culoare verde măsliniu, prins ca o eșarfă în dreptul bustului, și pantaloni negri mulați cu talie înaltă, tânăra în vârstă de 27 de ani care l-a cucerit pe Brad Pitt a pozat cu zâmbetul pe buze într-un decor idilic, scrie Daily Mail. "Duminică fericită", a scris ea lângă imaginea postată.

Postarea sa survine la scurt timp după ce The Sunday Mirror a relatat că Angelina Jolie este furioasă pentru că Brad Pitt și-a dus iubita pe proprietatea din Franța unde ei s-au căsătorit în urmă cu șase ani.

 

Gestul care a supărat-o pe Angelina


La sfârșitul lunii trecute, Nicole și Brad (56 de ani), au plecat la Chateau Miraval, podgoria din sudul Franței unde starul s-a căsătorit în 2014 cu Angelina și unde acum face o șampanie rosé de 390 de dolari sticla.


Vizita lui Brad și a iubitei lui la Miraval a scos-o din sărite pe fosta lui soție. "Angie e furioasă și uimită că Brad se poate înjosi atât de mult. Spera că ei pot să reducă tonul după o vară teribilă plină de dispute, dar acum acest scenariu a ieșit complet din cărți. A enervat-o faptul că el se plimbă prin Europa la vedere cu fata asta, în loc să păstreze discreția și să rămână demn asupra vieții lui amoroase", a declarat o sursă.

"Faptul că a dus-o în locul unde ei s-au căsătorit este lipsit de tact și atât de nepotrivit. Asta va face și mai greu pentru ei să se vadă față în față pe orice temă și a coborât totul la un nivel atât de jos pe care nimeni nu l-ar fi crezut posibil"
, a mai spus persoana citată.

"E ceva de plâns pentru bieții copii"


Brad Pitt și Angelina Jolie se află de câteva luni într-un lung și anevoios proces de împăcare, însă actrița nu pare dispusă să cedeze ușor în disputa din instanță cu privire la custodia copiilor.

Ea a cerut recuzarea judecătorului John W. Ouderkirk, pe motiv că acesta a oficiat cununia lor civilă și are afaceri cu unul dintre avocații lui Pitt.

"Brad crede că ea vrea să-i facă zile fripte ani la rând blocându-i cererile și eforturile de a fi corect și amabil. El mereu a zis că îi va cere ceea ce este drept, dar ea vrea ca totul să decurgă așa cum vrea ea", a spus o sursă. "Fiecare a dat o avere, sute de mii, dacă nu chiar milioane de dolari până acum, pe cheltuieli legale, depunând cereri și moțiuni contra celuilalt. În principiu, sunt doi oameni extrem de mândri și încăpățânați care au puncte de vedere foarte ferme și nu vor să dea înapoi. E ceva de plâns pentru bieții copii care sunt prinși la mijloc în toată treaba asta", a adăugat sursa.

Conform E! News, vizita recentă a lui Brad Pitt cu Nicole la podgoria din Franța a făcut parte din circuitul de promovarea a noului său vin.
Cei doi au fost văzuți sărutându-se în timp ce schimbau avionul pe aeroportul Charles de Gaulle Airport din Paris, înainte de a porni spre castelului din sudul Franței.



Proprietatea uimitoare a fost cumpărată de Jolie și Pitt cu 60 de milioane de dolari în 2011. Cele două staruri s-au căsătorit aici la 23 august 2014, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au asistat doar câțiva invitați și cei șase copii: Maddox, în vârstă de 19 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani, și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

Cuplul a înaintat cererea de divorț în 2016 și încă se luptă în justiție pentru custodia copiilor. Angelina ar dori să se mute cu copiii în Marea Britanie, ceea ce i-ar îngreuna mult lui Brad Pitt posibilitatea de a-i vedea.

Brad și Nicole Poturalski au fost văzuți prima oară în luna noiembrie, la un concert al lui Kanye West, susținut la Hollywood Bowl.

Modelul are un copil și se pare că are un mariaj deschis cu restauratorul Roland Mary, stabilit la Berlin.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod