Makeup artistul care se poate transforma în orice personaj. Postările sale au milioane de like-uri

Annie Thomas, cunoscută pe Instagram și TikTok drept creative.cliche, petrece ore în șir în fața oglinzii pentru a se transforma în personaje celebre, iar rezultatele sunt fenomenale!
De anul trecut și până în prezent, Annie a reușit performanța de a strânge peste 1,2 milioane de fani pe TikTok datorită machiajelor sale uluitoare. De la Mona Lisa la minion din Despecable Me și până la Shrek sau Miss Piggy, artista se poate transforma în orice personaj de animație sau în orice vedetă. Totul cu ajutorul produselor sepciale de machiaj.

Annie a devenit celebră pe rețelele de socializare după ce a postat o imagine în care s-a machiat precum un personaj din desene animate. „Inițial mi-am făcut pe Instagram pentru a exersa machiaj pentru efecte speciale, dar apoi am ales la întâmplare să mă transform în personajul Cynthia din Rugrats.
Postarea aceea a triplat numărul de persoane care mă urmăreau, astfel că am decis să mă axez asupra animațiilor și cosplay-ului”, a declarat Annie Thomas pentru allure.com.

De-a lungul timpului, postările makeup artistei din Statele Unite au strâns peste 15.8 milioane de like-uri.

Deși spune că nu își face un plan înainte de a începe un nou machiaj, Annie dezvăluie că tot procesul începe cu câțiva pași: „De obicei încep prin a-mi lipi sprâncenele și a aplica o capă care să-mi ascundă părul. Mă ajută să mă vizualizez ca pe o suprafață plată, fără detalii care să-mi distragă atenția.
Fac o schiță completă a personajului cu creion dermatograf ca să pot perfecționa dimensiunile înainte de a aplica vopseaua, apoi adaug culoare. E nevoie de exercițiu pentru a trasa liniile astfel încât să pară că sunt desenate pe o suprafață plată, dar tocmai această provocare face totul mai distractiv”, spune Annie.

După ani întregi în care a exersat, fiecare look creat îi ia artistei între trei și cinci ore. Cel mai mult a durat transformarea în Boo din Compania Monștrilor, care a durat 12 ore. Annie nu exersează înainte, ci crează pentru prima dată fiecare personaj, apoi postează video-urile pe Instagram și TikTok.
„Totul este la prima încercare pentru mine. Merg mai departe până sunt mulțumită de rezultat. După ce stau patru ore pentru un look, îmi spun că aș putea să mai petrec încă două ore lucrând la el, ca să iasă bine”, a mai declarat artista.

Pentru a obține un efect realist, Annie folosește vopsea specială pentru machiaj. „Folosesc aproape numai vopsea Mehron, care nu îmi afectează deloc pielea. De obicei vopseaua pentru machiaj îți poate înfunda porii și duce la apariția coșurilor”, spune makeup artistul.

Și îndepărtarea machiajului a devenit un subiect important în postările sale de pe TikTok.
Tânăra postează video-uri în care se demachiază pentru a oferi finalitate look-urilor sale. „Mă bucur că le pot arăta mai mult decât o simplă poză. Procesul de demachiere este mai puțin deprimant astfel, după ce am petrecut ore în șir pentru a le crea”, spune artista.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod