Prințul Harry împlinește 36 de ani: Ce i-a transmis fratele său

Prințul William și Kate Middleton s-au alăturat celor care l-au felicitat pe Harry de ziua lui. Mesajul lor nu lasă să se întrevadă neînțelegerile dintre ei.

Ducele și Ducesa de Cambridge l-au felicitat pe Prințul Harry cu ocazia împlinirii a 36 de ani. La o lună după apariția cărții biografice despre Harry și Meghan Markle, "Finding Freedom", în care se scrie despre relația încordată dintre cei doi frați, William și Kate Middleton par să fi trecut peste toate neînțelegerile. Aceștia i-au transmis lui Harry un mesaj de felicitare, însoțit de o fotografie amuzantă: "Îi urăm azi La mulți ani Prințului William!", au scris ducii de Cambridge pe Instagram, lângă o imagine în care Harry câștigă o cursă inediată de alergere în fața lui William și Kate.



Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, i-a transmis și ea o urare nepotului său cu o fotografie postată pe Instagram în care cei doi stau de vorbă la o recepție organizată în 2017 la Palatul Buckingham.



Și tatăl lui Harry a optat pentru postarea unei imagini: Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a publicat o fotografie în care ei apar râzând la Jocurile Invictus din 2014.

Charles a mai adăugat și un potret al fiului său.



Deși nu a anunțat nimic public, se pare că Prințul Harry își va aniversa ziua de naștere în compania soției și a fiului lor, Archie, în vârstă de 16 luni, la reședința din Santa Barbara, cumpărată recent cu 14 milioane de dolari, scrie Daily Mail.

Relația tensionată dintre William și Harry a fost prezentată pe larg în "Finding Freedom", în care co-autorul Omid Scobie susține că cei doi frați, care altădată erau nedespărțiți, nu au vorbit timp de două luni după ce Harry și Meghan au decis să renunțe la îndatoririle lor din cadrul casei regale britanice.

După ce s-au mutat în California, Harry și Meghan Markle au semnat un contract de 150 de milioane de dolari cu platforma online Netflix, sumă din care și-au achitat imediat datoria de 2,4 milioane de dolari pentru renovarea Frogmore Cottage, fosta lor reședință.

În urma acordului cu Netflix, Harry și Meghan vor face documentare, lungmetraje, seriale şi programe pentru copii.

"Viaţa noastră, ca independenţi, ne-a permis să înţelegem puterea spiritului uman: de curaj şi de nevoia de conectare", au spus ei într-un cmunicat.

Cuplul se va concentra pe diverse teme inspirate de poveşti care sunt apropiate de sufletul lor. Mai multe proiecte sunt deja în desfăşurare, inclusiv un serial documentar despre natură şi unul animat bazat pe femei considerate surse de inspiraţie.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod