Dependent de tutun: Brad Pitt fumează, iar Angelina Jolie luptă cu ameninţarea cancerului

Actorul nu a renunţat la ţigări, chiar dacă soţia lui şi-a extirpat sânii şi ovarele pentru a limita riscul de a se îmbolnăvi.

Brad Pitt îi stă alături Angelinei în lupta ei cu pericolul cancerului. Dar un singur lucru pare să-i fie imposibil: să renunţe la fumat. Pentru actriţa americană, diagnosticată cu o genă a predispoziţiei la cancer, tutunul e ultimul lucru de care ar avea nevoie, însă Brad nu reuşeşte să se lase de acest viciu.

Starul american în vârstă de 51 de ani nu fumează lângă consoarta sa, dar când e singur trage cu sârg din ţigară. El a fost fotografiat trăgând din ţigară pe platoul de filmare al producţiei "The Big Short", în New Orleans, relatează ziarul britanic Daily Mail, care menţionează că fumatul este principalul factor care cauzează cancerul în Statele Unite, potrivit Societăţii Americane pentru Studierea Cancerului.

Brad Pitt a fost un fumător pasionat timp de mulţi ani şi a făcut o primă încercare de a renunţa la acest viciu în 2004, când a filmat pentru "Troia" şi a ţinut un regim strict.

"Aveam patru mese pe zi, pline cu proteine şi carbohidraţi. M-am lăsat de fumat şi lucram câte două-trei ore la sală, ceea ce a fost cam dificil", a povestit el atunci pentru site-ul IGN.com.

După ce a terminat filmările şi regimul s-a încheiat, Brad Pitt s-a reapucat de fumat. "M-am luat iar de fumat, apoi m-am lăsat şi m-am apucat iar", a mărturisit actorul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod