Dependent de tutun: Brad Pitt fumează, iar Angelina Jolie luptă cu ameninţarea cancerului

Câmd Angelina nu este lângă el, Brad Pitt nu rezistă să nu-şi aprindă o ţigară


În 2011, în timp ce filma la Budapesta pentru lungmetrajul "World War Z", o sursă a dezvăluit pentru National Enquirer că Brad Pitt a urmat un program care includea şedinţe de hipnoză şi suplimente de nicotină, precum gumă de mestecat şi bomboane, pentru a-l ajuta să se lase de fumat, relatează Daily Mail.

În luna martie, Angelina Jolie a publicat un editorial, intitulat "Angelina Jolie Pitt: Diary Of A Surgery", în The New York Times, în care şi-a explicat decizia de a-şi extirpa ovarele şi trompele uterine.

Medicii au găsit o tumoare într-unul dintre ovare, dar aceasta s-a dovedit a fi benignă, iar ţesuturile adiacente nu prezentau semne de cancer.

În urma acestei operaţii, actriţa a spus că a intrat într-o menopauză forţată şi nu va mai putea să aibă copii.

Ea a decis să îşi păstreze însă uterul, întrucât nu există cauzuri de cancer uterin în istoricul medical al familiei sale.

"Mă simt în continuare feminină şi mândră de alegerile pe care le-am făcut pentru mine şi familia mea. Ştiu că fiii şi fiicele mele nu vor fi niciodată nevoiţi să spună: «Mama a murit de cancer ovarian»", a adăugat vedeta americană.

Angelina Jolie a spus că decizia de a suporta o nouă operaţie este una personală, care nu trebuie să fie luată de toate femeile aflate în situaţia ei.
"Cel mai important lucru este să aflaţi care sunt opţiunile pe care le aveţi şi să alegeţi cea mai bună soluţie pentru persoana voastră", a adăugat actriţa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod