De ziua tatălui: Prințul William râde cu gura până la urechi alături de cei trei copii ai săi într-o nouă fotografie oficială

Palatul Kensington a publicat pe contul oficial de Instagram o fotografie cu Prințul William și cei trei copii ai săi. Imaginea adorabilă a fost distribuită pe rețeaua de socializare cu ocazia Zilei Tatălui, sărbătorită în fiecare an în Marea Britanie în a treia duminică din luna iunie.

Prințul William zâmbește larg în fotografie alături de cei trei copii ai săi și ai soției sale, Kate Middleton - Prințul George, de opt ani, Prințesa Charlotte, de șapte ani, și Prințul Louis, de patru ani. Fotografia a fost realizată anul trecut, în vacanța pe aceștia au petrecut-o împreună în Iordania.

Citește și: Fericiți și fără acte. 8 cupluri de vedete care sunt împreună de mulți ani, dar refuză să se căsătorească



 
William împlinește săptămâna aceasta 40 de ani, iar cuplul regal va anunța în curând mutarea lor la Palatul Windsor, potrivit Daily Mail.

Fotografia publicată de Ziua Tatălui este diferită de celelalte imagini oficiale prin faptul că nu a fost realizată de Ducesa de Cambridge, care este pasionată de arta fotografică. În schimb, Palatul Kensington a anunțat că portretul adorabil a fost realizat de un fotograf profesionist, care nu a fost numit, în timpul vacanței petrecute de cei cinci în Iordania în toamna anului trecut.

O imagine similară cu Ducii de Cambridge și copiii lor, realizată în aceeași zi, în care Kate poartă o rochie kaki și William un tricou verde oliv și pantaloni scurți bej, a fost folosită de familia regală anul trecut, ca felicitare de Crăciun.


Portretul recent, însă, este unul informal, care arată o frântură din viața obișnuită de familie a lui William și Kate.
Deși locația exactă nu a fost dezvăluită, stânca din spatele lor indică faptul că ar fi fost realizată în Petra, un sit arheologic faimos din deșertul Iordaniei.

Ducii de Cambridge au o legătură personală cu Iordania. Kate a locuit timp de trei ani în această țară, în perioada în care tatăl său a fost delegat să lucreze pentru British Airways în Amman, capitala țării, în anul 1984. La acea vreme, Kate avea doi ani, iar sora sa, Pippa, avea opt luni.

Atunci când William a făcut un tur oficial în Orientul Mijlociu în 2018, a vorbit despre intenția sa de a se reîntoarce în viitor împreună cu copiii.


Prințul William a vizitat Iordania în 2018, la scurt timp după nașterea fiului său, Louis. El a vizitat un loc în care Kate a făcut în copilărie o fotografie alături de tatăl său și de sora sa, Pippa.

„Soției mele, Catherine, îi pare foarte rău că nu poate fi aici cu mine atât de curând după nașterea fiului nostru, Louis, dar ea și familia ei își amintesc cu drag cei aproape trei ani pe care i-au petrecut aici, când tatăl său lucra pentru British Airways în Amman”, a declarat William la acea vreme.

„Experiența lui Catherine nu este unică - legătura interconectată dintre țările noastre este reală și profundă: muncă, studii, turism și legături de familie.
Prietenia și legăturile noastre istorice sunt evidențiate în viețile a mii de oameni care se consideră acasă în ambele țări”, a spus William despre relația diplomatică dintre Marea Britanie și Iordania.

Kate Middleton a învățat limba arabă, recita versete din Coran și celebra Ramadanul în timpul grădiniței, pe care a urmat-o în Iordania.


Prințul William împlinește 40 de ani pe 21 iunie, iar cu această ocazie unii dintre prietenii săi au dezvăluit pentru Daily Mail cât de importantă este familia pentru viitorul Rege al Marii Britanii.

„Adoră să fie tată și să aibă familia în jurul lui. Atunci când ai copii, totul este pus într-o nouă perspectivă. Orice s-ar întâmpla 'la muncă', el trebuie să se ducă acasă și să fie o persoană 'normală' de dragul copiilor săi, ceea ce îl face să fie mai împăcat cu realitatea vieții sale”, a declarat o sursă pentru publicația britanică.

George, Charlotte și Louis au avut un rol central la începutul acestei luni în celebrarea Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta.
Prințul Louis, în vârstă de patru ani, a atras toate privirile la evenimentul Trooping the Colour prin reacțiile sale amuzante.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
19 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod