berbec

Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Berbec

Ești mai mult decât zodia ta! De fapt, există 9 planete și 12 case într-o hartă natală tipică. Și în timp ce semnul tău solar este echivalentul zodiei, ascendentul tău reprezintă un alt aspect al personalității tale.
Semnul de Lună reprezintă modul în care îți exprimi emoțiile și te conectezi cu ceilalți, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce ești, dar ascendentul este masca pe care o prezinți altora și prima impresie pe care o faci când întâlnești oameni pentru prima dată.

Ascendentul tău este situat în semnul zodiacal specific care a fost poziționat pe orizontul estic la momentul exact al nașterii. Pe când semnul Soarelui depinde de data nașterii, ascendentul depinde de ora nașterii.

Pentru a-ți determina Ascendentul, trebuie să-ți cunoști exact ora nașterii. Din fericire, îl poți afla cu ușurință folosind acest calculator gratuit.

  • Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Berbec


Berbecul este un semn de foc, așa că dacă ai acest semn zodiacal ca ascendent, atitudinea ta, aspectul și prima impresie sunt... fierbinți. Poți fi pasional, îndrăzneț și, uneori, chiar copleșitor/oare.

Deoarece planeta guvernantă a Berbecului este Marte, acești nativi duc ambiția la maximum pentru a câștiga.

Ei sunt constant înfocați.

Berbecul este, de asemenea, un semn cardinal, ceea ce înseamnă că îi place să ia măsuri. Instinctul lui este să acționeze înainte de a gândi. Deși poate părea rece, Berbecul este cel care aduce energie și entuziasm la fiecare eveniment.

Nativii cu ascendentul în Berbec se descurcă bine în funcțiile de serviciu public datorită autorității lor native, precum ofițeri de poliție sau profesori. Sunt stabili la locul de muncă, cu abilități puternice de gândire critică și etică în muncă, care le permite să prospere.

De asemenea, sunt competitivi, dar în cea mai mare parte pun presiune pe ei înșiși. Ei se văd ca fiind învingători, iar când pierd este al treilea război mondial.

Deși oamenii cu ascendentul în zodia Berbec pot fi impulsivi și nerăbdători, ei sunt curajoși și mereu pregătiți pentru o provocare. Datorită acestei dinamici, ei sunt cel mai compabatibili cu ceilalți ascendenți de foc, Leu și Săgetător, dar și cu semnele de aer, precum Gemeni sau Balanță.

Acești oameni înțeleg puterea și nu ezită să sară în necunoscut.
Acest semn știe că asumarea riscurilor este o modalitate directă de a crește nivelul, atât în viața profesională, cât și în viața amoroasă.

Vedete care au ascendentul în zodia Berbec: Bette Midler, Shakira, Chris Rock, Jeff Bezos, Jeremy Renner, Morgan Freeman.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

 

  • Care sunt trăsăturile tale de personalitate dacă ai ascendentul în zodia Berbec


Energic


Nativii care au ascendentul în zodia Berbec au constant energie și asta pentru că ei tânjesc mereu după acțiune. Trebuie să facă mereu ceva și urăsc să stea degeaba chiar și pentru un moment.

Cel mai rău lucru pentru aceștia este să se plictisească, pentru că atunci când se întâmplă asta, pregătește-te pentru sfârșitul lumii.

Independent


Oamenii care au ascendentul în Berbec nu se bazează pe nimeni în afară de ei înșiși. Urăsc să ceară ajutor și pot ajunge să eșueze din cauza asta, care este una dintre cele mai mari trăsături negative ale lor.


Cu toate acestea, sunt puternici, rezistenți și pot face față oricăror provocări pe care viața le are pregătite pentru ei.

Entuziast


Oamenii cu ascendentul în această zodie sunt la propriu viața petrecerii. Sunt plini de viață, entuziasmați și dau, într-adevăr, tonul oricărui eveniment sau oricărei conversații la care fac parte.

Sincer


Persoanele care au ascendentul în zodia Berbec nu se codesc în jurul adevărului. Pot fi de neclintit din acest punct de vedere, poate chiar până la punctul de a fi văzute ca fiind agresive. Cu toate acestea, ele sunt mai concentrate pe câștig decât pe ceea ce cred oamenii despre ei.

Nu au filtru și spun lucrurilor pe nume.

Decisiv


Oamenii care au ascendentul în Berbec acționează tranșant, așa că nu pierd niciodată timpul fiind nehotărâți.

Ei iau decizii rapid, uneori fără să se gândeasscă la ele până la capăt, apoi le pun în acțiune.

Competitiv


Deoarece Berbecul este condus de Marte și este, de asemenea, un semn de foc, oamenii care au ascendentul în această zodie au nevoie să câștige.

Aceștia sunt cel puțin competitivi, dar mai ales cu ei înșiși.


Curajos


Oamenii care au ascendentul în zodia Berbec sunt curajoși și nu se tem să  facă un salt înainte în necunoscut. Ei își asumă riscuri frecvent, motiv pentru care sunt considerați mari lideri.

Ambițios


Cei care au ascendentul în zodia Berbec sunt foarte ambițioși. Ei muncesc mereu pentru a-și atinge visurile și nu se vor opri până când obiectivele lor nu vor fi îndeplinite.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod