capricorn

Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Capricorn

Ești mai mult decât zodia ta! De fapt, există 9 planete și 12 case într-o hartă natală tipică. Și în timp ce semnul tău solar este echivalentul zodiei, ascendentul tău reprezintă un alt aspect al personalității tale.
Semnul de Lună reprezintă modul în care îți exprimi emoțiile și te conectezi cu ceilalți, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce ești, dar ascendentul este masca pe care o prezinți altora și prima impresie pe care o faci când întâlnești oameni pentru prima dată.

Ascendentul tău este situat în semnul zodiacal specific care a fost poziționat pe orizontul estic la momentul exact al nașterii. Pe când semnul Soarelui depinde de data nașterii, ascendentul depinde de ora nașterii.

Pentru a-ți determina Ascendentul, trebuie să-ți cunoști exact ora nașterii. Din fericire, îl poți afla cu ușurință folosind acest calculator gratuit.

  • Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Capricorn


Capricornul este un semn de pământ, ala că dacă ai acest semn ca ascendent, ești ambițios, organizat, loial și convențional. Cu toate acestea, celelalte trăsături ale personalității tale includ a fi pesimist, nereceptiv și distant, în ciudat simțului responsabilității extrem de puternic.

Capricornul este un semn cardinal, ceea ce înseamnă că ai calități puternice de lider, dar și că îți faci planuri pe care să le urmezi. Deoarece Saturn guvernează Capricornul, acest semn tinde să fie destul de încăpățânat și cinic, deși prețuiește foarte mult familia și tradiția.

Dacă ai ascendentul în zodia Capricorn, te descurci bine în cariere care îți permit să-ți duci intelectul și perceptivitatea în prim-plan.

Și tot datorită faptului că zodia Capricorn este un semn cardinal, înțelegi importanța urgenței. Cu toate acestea, aceeași nevoie de a reuși poate duce și la dezamăgire și la îndepărtarea colegilor din cauza atitudinii tale bruște.

Oamenii care au ascendentul în Capricorn sunt foarte hotărâți și, deoarece Saturn e planeta guveranată a Capricornului, acest de pământ știe ce vrea și nu îi e frică să-și urmeze calea. Dar cei cu ascendentul în Capricorn nu sar în necunoscut, ei se mișcă încet și calculat, observând opțiunile înainte de a acționa.

În viața lor personală, în special în relații, pot opune rezistență la început, dar încetul cu încetul își vor lăsa garda jos pe măsură ce cunosc pe cineva. Vor să se asigure că oamenii din cercul lor apropiat sunt de încredere și, odată ce au găsit persoanele potrivite, sunt mai dispuși să-și exprime sentimentele.

Când se îndrăgostesc, sunt loiali și nu repetă aceeași greșeală de două ori. Când sunt cu tine, sunt cu tine 100%. La fel ca zodia Capricorn, ascendentul Capricorn este compatibil cu alte semne de pământ precum Fecioara și Taurul sau cu semnele de apă precum Racul sau Scorpionul. Cu toate acestea, cea mai mică compatibilitate o are cu un ascendent din Gemeni.

Vedete care au ascendentul în Capricorn: Rashida Jones, Zac Efron, John Legend, Christopher Meloni, Zooey Dechanel, Jane Fonda.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

 

  • Care sunt trăsăturile tale de personalitate dacă ai ascendentul în zodia Capricorn


Ambițios


Oamenii care au ascendentul în Capricorn iubesc provocările și asta îi face să depună tot efortul pentru orice sarcină pe care trebuie să o îndeplinească. Aceștia abordează situațiile cu o atitudine plină de ambiție, împreună cu angajamentul de a-și îndeplini obiectivele.


Dar, deși sunt hotărâți, rămân nesiguri cu privire la capacitatea lor de a reuși în tot ceea ce își doresc. Pot deveni fricoși sau negativiști în ceea ce privește perspectivele viitoare și se îndoiesc atât de aspru de ei înșiși încât devin frustrați.

Responsabil


Dacă ai ascendentul în zodia Capricorn, nu ești genul de persoană care să aștepte ca lucrurile să se întâmple sau să le interpreteze după ureche, tu planifici în mod constant viitorul. Ai un punct de vedere practic și crezi în menținerea stabilității în viața ta.

Capacitatea ta de a menține echilibrul și de a crea soluții pe termen lung la problemele tale te face un pilon puternic pe care alții se pot baza.

Calculat


Tu îți aloci întotdeauna timp să observi și să creezi un plan pentru orice situație în care te afli. Te asiguri să cântărești argumentele pro și contra înainte de a lua orice măsuri și te ferești de confruntare atunci când este necesar.

Pentru că ești precaut, nu lași pe nimeni să intre în lumea ta prea ușor. Este nevoie de timp pentru a căpăta încredere în alții și te asiguri că obiectivele tale pentru viitor nu vor fi niciodată în pericol din cauza acțiunilor celorlalți.

Critic


Pe lângă faptul că poți fi critic față de ceilalți și față de abilitățile lor, tu ești în mare parte critic față de tine însuți. Serios și strict în a-ți finaliza sarcinile, ești foarte dur cu tine însuți, parcă orice ai face nu e suficient de bine.

Îți poți planifica și structura programul cum vrei, dar tot om ești până la urmă.
Așadar, ar trebui să înveți cum să te lauzi și să te bucuri de o treabă bine făcută, mai degrabă decât să te concentrezi pe acele câteva lucruri la care ai fi eșuat.

Loial


Oamenii cu ascendentul în Capricorn au un puternic simț al tradiției și al responsabilității, mai ales când vine vorba de familie, prieteni și cei dragi. De la o vârstă fragedă, aceștia sunt cunoscuți a fi cei mai responsabili și de încredere membri ai familiei lor.

Tot ceea ce fac pentru familia lor este deasupra tuturor. Nevoile celor pe care îi iubesc sunt cel mai important lucru pentru ei. Și ei arată acest lucru nu doar muncind din greu pentru a reuși pentru cei dragi, ci și sprijinindu-i și având grijă de ei.

Materialist


Nu este un secret pentru nimeni că oamenii născuți în zodia Capricorn sau cu ascendentul în Capricorn iubesc banii. Connsiderați dependenți de muncă, ei se forțează din greu pentru a-și atinge toate obiectivele, prioritatea principală fiind nu numai succesul, ci și banii.

Ascendenților în Capricorn le place să cheltuiască banii câștigați cu greu, cumpărând tot ce își doresc. Dar trebuie să-și dea seama că hainele de firmă și statutul înalt nu îi vor face fericiți.

Pesimist


În ciuda succesului de care se bucură, oamenii care au ascendentul în Capricorn tind să vadă lucrurile într-o lumină negativă și se așteaptă uneori la ce este mai rău, indiferent de situație.

Pot cădea ușor în capcana pesimismului, iar acest lucru îi face să pară reci, cinici și neapreciați.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod