scorpion

Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Scorpion

Ești mai mult decât zodia ta! De fapt, există 9 planete și 12 case într-o hartă natală tipică. Și în timp ce semnul tău solar este echivalentul zodiei, ascendentul tău reprezintă un alt aspect al personalității tale.
Semnul de Lună reprezintă modul în care îți exprimi emoțiile și te conectezi cu ceilalți, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce ești, dar ascendentul este masca pe care o prezinți altora și prima impresie pe care o faci când întâlnești oameni pentru prima dată.

Ascendentul tău este situat în semnul zodiacal specific care a fost poziționat pe orizontul estic la momentul exact al nașterii. Pe când semnul Soarelui depinde de data nașterii, ascendentul depinde de ora nașterii.

Pentru a-ți determina Ascendentul, trebuie să-ți cunoști exact ora nașterii. Din fericire, îl poți afla cu ușurință folosind acest calculator gratuit.

  • Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Scorpion


Scorpionul este un semn de apă, așa că, dacă ai acest semn zodical ca ascendent, atitudinea ta, aspectul fizic și prima impresie sunt misterioase și distante. Acest lucru se datorează faptului că Scorpionul este un semn precaut și nu se deschide ușor. El înțelege că lumea nu este întotdeauna un loc sigur și adesea are grijă de el însuși atunci când întâlnește oameni noi.

Planeta guvernantă a Scorpionului este Marte, drept pentru care ne-am aștepta să aducă focul, dar, de fapt, Marte influențează energia Scorpionul ca un vulcan: lava este ținută în subteran așa cum Scorpionul își îngroapă sentimentele și se pedepsește pentru greșelile făcute în trecut...

până când explodează.

Ca semn fix, cei care au ascendentul în Scorpion pot fi cam încăpățânați. Odată ce se hotărăsc asupra unui lucru, este greu să-i faci să se schimbe. De asemenea, este aproape imposibil să-i faci să-și recunoască greșelile. A fi un semn fix oferă stabilitate, dar înseamnă și a rămâne blocat într-un singur loc.

Persoanele care au ascendentul în zodia Scorpion rezolvă probleme și sunt orientate spre detalii. Carierele care necesită concentrare, gândire critică și atenție sunt locul în care ele prosperă. Unele domenii profesionale potrivite pentru ele se bazează pe cercetare, scris, finanțe și drept.

Dacă ai ascendentul în această zodie, trebuie să îți fi dat seama deja că ai puteri intuitive grozave, de aceea vorbești mai puțin și ești calculat. Acționezi cu înțelepciune și nu treci prin viață ca gâsca prin apă.

Oamenii cu ascendentul în Scorpion au o voință puternică și nu au nicio problemă în a susține ceea ce cred. Din acest motiv, sunt incompatibili cu ați oameni care au ascendentul în Scorpion, dar se potrivesc cel mai bine cu semeneii lor de apă, Pești și Rac. Ascendenții Taur care împărtășesc aceeali natură senzuală, semnele de pământ precum Fecioara și Capricorn sunt, de asemenea, pottriviți pentru ei.


Vedete care au ascendentul în zodia Scorpion: Christian Dior, Hillary Clinton, Tom Cruise, Diana Ross, Nicole Kidman, Katy Perry, Prince.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

 

  • Care sunt trăsăturile tale de personalitate dacă ai ascendentul în zodia Scorpion

 

Ademenitor


Dacă ai ascendentul în Scorpion, deții un aer misterios, ceea ce te face să fii extrem de atractiv pentru cei din jurul tău. Emani putere și atragi atenția oamenilor.

Deși s-ar putea să nu fi deloc ușor de abordat, ești genul de persoană pe care mulți își doresc să o cunoască.

Ambițios


Ești o persoană perfecționistă și întotdeauna pregătită să treacă la următoarea sarcină după ce a terminat o alta. Tu nu aștepți și nu te oprești să te bucuri de ce ai realizat și cauți următorul cel mai bun lucru de făcut.

Adesea, urci pe scara ierarhică de la locul de muncă destul de ușor, deoarece ești întotdeauna dispus să abordezi și să te ocupi de orice ți se cere și o faci cu grație.

Precaut


Oamenii care au ascendentul în zodia Scorpion sunt oameni extrem de precauți. Nu te aștepta să-i cunoști din primele cinci minute. Este o ardere lentă cu ei, așa că te vor lăsa să intri în viața lor puțin câte puțin până când vor avea cu adevărat încredere în tine.

Curajos


Cei care au ascendentul în zodia Scorpion sunt demni și curajoși. Își spun părerea indiferent despre ceea ce cred alții despre ei.

Ei își asumă riscuri, dar calculate, și și le vor asuma doar dacă cred că merită.

Fermecător


Dacă ai ascendentul în această zodie, ești o persoană fascinantă datorită naturii tale misterioase. Oamenii din jur nu știu niciodată cine ești cu adevărat până nu lași garda jos. Din acest motiv, ți-ai perfecționat o personalitate șarmantă.

Prietenos


Această trăsătură poate fi o surpriză, dar persoanele care au ascenentul în zodia Scorpion sunt unele dintre cele mai amabile semne din astrologie. Adesea dau senzația că sunt reci și distante, dar asta doar pentru că se protejează.

Odată ce lasă garda jos și își arată adevăratul sine, oamenii cu ascendentul în Scorpion sunt unii dintre cei mai buni prieteni pe care îi poți avea. Le pasă profund și își protejează cu înverșunare prietenii apropiați. Și pot fi destul de prietenoși odată ce îi cunoști.

Loial


Ascendenții Scorpion sunt extrem de loiali. Te vor apăra până la moarte dacă cred în tine și îți vor fi alături în orice luptă, chiar dacă nu sunt de acord cu tine.

Ei susțin ceea ce cred, dar dacă cred în tine și ești atacat pentru ceva, se vor asigura că ești auzit și în siguranță. De asesmenea, acești oameni îi respectă pe cei care își spun părerea.

Intimidant


Oamenii care au ascendentul în Scorpion pot fi intimidanți. Mulți nu se apropie de ei din cauza trăsăturilor lor severe și a energiei pe care o transmit. Deși unele persoane doresc să-i cunoască și să le fie prieteni, pot fi speriate de modul în care aceștia se prezintă în situații sociale.

Sunt calmi și distanți, dar ochii lor vor privi și vor citi fiecare persoană înainte de a o cunoaște. Acesta este unul dintre mecanismele lor de apărare: să țină oamenii la distanță mai degrabă decât să-i lase să intre în viața lor și să fie răniți.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod