Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Balanță

Ești mai mult decât zodia ta! De fapt, există 9 planete și 12 case într-o hartă natală tipică. Și în timp ce semnul tău solar este echivalentul zodiei, ascendentul tău reprezintă un alt aspect al personalității tale.

Semnul de Lună reprezintă modul în care îți exprimi emoțiile și te conectezi cu ceilalți, iar semnul Soarelui este nucleul a ceea ce ești, dar ascendentul este masca pe care o prezinți altora și prima impresie pe care o faci când întâlnești oameni pentru prima dată.

Ascendentul tău este situat în semnul zodiacal specific care a fost poziționat pe orizontul estic la momentul exact al nașterii. Pe când semnul Soarelui depinde de data nașterii, ascendentul depinde de ora nașterii.

Pentru a-ți determina Ascendentul, trebuie să-ți cunoști exact ora nașterii. Din fericire, îl poți afla cu ușurință folosind acest calculator gratuit.

  • Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Balanță


Balanța este un semn de aer, așa că, dacă ai ascendentul în această zodie, ești o persoană cu abilități de comunicare grozave, dar și una aducătoare de pace. Găsirea armoniei este foarte importantă pentru tine.

Deoarece planeta guvernantă a zodiei Balanță este Venus, planeta iubirii și a armoniei, oamenii care au ascendentul în zodia Balanță țin foarte mult la relațiile lor cu alți oameni.

De asemenea, sunt atrași de frumusețe și echilibru. Persoanele care au ascendentul în zodia Balanță tind să se concentreze mai mult pe unirea contrariilor decât pe găsirea independenței. Ele doresc parteneriat și conexiune mai presus de toate.

Balanța este un semn cardinal, ceea ce înseamnă că trebuie să se fie auzită și trebuie să fie mereu în mișcare. Adesea își face cunoscută prezența nu într-un mod zgomotos și agresiv, ci într-unul blând.

Cei care au ascendentul în Balanță pot fi lideri mari. Datorită dorinței lor de a găsi mereu calea de mijloc și un teren comun în grupuri, oamenii care au ascendentul în zodia Balanță excelează în cariere care necesită negocieri și găsirea de soluții între mai multe părți. Se descurcă bine în situații diplomatice, ceea ce îi face mari avocați, mediatori, judecători și oficiali guvernamentali.

Simbolul Balanței este cel al unei scale, ceea ce îi face obsedați de simetrie. Ei se străduiesc constant pentru echilibru în fiecare aspect al vieții lor, inclusiv în viața amoroasă.

Persoanele cu ascendentul în Balanță sunt cel mai compatibile cu semnele de aer, Gemeni și Vărsător, dar se înțeleg bine și cu semnele de foc Leu, Săgetător și Berbec.
Cu toate acestea, sunt cel mai puțin compatibile cu semnele de apă, în special cu ascendenții în Scorpion sau Pești.

Vedete care au ascendentul în zodia Balanță: Harry Styles, Britney Spears, Dua Lipa, Doja Cat, Idris Elba, Beyoncé, Jared Leto, Zoë Kravitz.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

 

  • Care sunt trăsăturile tale de personalitate dacă ai ascendentul în zodia Balanță

 

Vorbăreț


Dacă ai ascendentul în zodia Balanță, cu siguranță ești o persoană foarte sociabilă. Poți începe și purta conversații cu oricine, despre orice sub soare. Nu îi faci niciodată pe ceilalți să se simtă stânjeniți și umpli întotdeauna liniștea.

Educat


Cei născuți cu ascendentul în zodia Balanță sunt adesea unii dintre cei mai politicoși și educați oameni pe care îi vei întâlni vreodată. Sunt incredibil de manierați și fac tot posibilul să relaționeze corect cu cei din jurul lor.

Inteligent


Balanța este unul dintre cele mai inteligente semne din zodiac. Acest lucru provine din voința lor de a face compromisuri și de a găsi soluții care să fie în avantajul tuturor celor implicați.

Inteligența și cunoștințele persoanelor care au ascendentul în aceastp zodie îi ajută în meseria lor, care implică adesea diplomație.

Blând


Cei care au ascendentul în zodia Balanță au un sentiment de blândețe cu ei oriunde merg. Ca o adiere mică care suflă prin păr, cei cu ascendentul în această zodie au grijă de ceea ce fac și de cum o fac, mai ales când vine vorba de interacțiunea cu ceilalți. Ei vorbesc, se mișcă și acționează cu o abordare delicată a vieții.

Fermecător


Persoanele cu ascendentul în zodia Balanță au un farmec natural aparte și pot zâmbi indiferent de situație. Acest lucru este esențial atunci când încearcă să mențină pacea.

Au nevoie să fie plăcute de oameni pentru a-și da seama ce își doresc cu adevărat. Oamenii cu acest ascendent sunt fermecători fără să depună niciun efort.

Drăguț


Deși persoanele care au ascendentul în Balanță sunt cele care trebuie să aibă echilibru, iar acest lucru le poate face să pară uneori superioare, sunt, de fapt, ființe extrem de dulci.

Acest accent pe echilibru și evitarea haosului vine din câr d emult le pasă de ceilalți și de relațiile pe care le au.

Ele sunt mai drăguțe decât cred mulți că sunt, deoarece inimile lor sunt inundate de dorința de a ajuta.

Deosebit


Dacă ai ascendentul în Balanță, înseamnă că ești o persoană extrem de sensibilă la haos. Urăști drama și tinzi fie să te ferești de ea, fie să faci ce îți stă în putință pentru a o face să dispară. Acesta este motivul pentru care ești extrem de pretențios atunci când vine vorba de prieteni.

Sigur, îți poți face relații extrem de ușor cu oricine datorită naturii tale sociabile, dar îți alegi oamenii de lângă tine cu înțelepciune.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod