Tom Cruise, atacat de Leah Remini, actrița care a ieșit din cultul scientologic: „Nu vă lăsați păcăliți de farmecul lui de star de cinema”

Leah Remini îi avertizează pe fanii lui Tom Cruise să nu se lase „păcăliți de farmecul lui de star de cinema”, având în vedere succesul răsunător al noului film „Top Gun: Maverick” al actorului.

Filmul de acțiune este așteptat să obțină peste 792 de milioane de dolari la box office în întreaga lume. Actrița în vârstă de 51 de ani, care a ieșit din cultul scientologic din care Tom Cruise face parte, a lăudat-o pe prietena sa, Claire Headley, pentru postarea în care aceasta vorbește despre „crimele împotriva umanității” comise de Cruise.


„Îi mulțumesc prietenei mele, @claireheadley pentru curajul ei”, a scris actrița cunoscută pentru serialul de comedie „The King of Queens”. „Ai continuat să vorbești în ciuda atacurilor constante din partea Scientologiei”, a scris Remini.

„Tom Cruise știe exact ce se întâmplă în Scientologie.
Nu lăsați farmecul de star de cinema să vă păcălească”, a adăugat actrița.

Ea a distribuit o captură de ecran cu postarea de pe Facebook a lui Headley.

„Mă bucur că voi, toți fanii Top Gun, vă bucurați de noul film. Mie, personal, postările recente despre acest film nu fac altceva decât să-mi amintească de Tom Cruise și de crimele lui împotriva umanității. Ați putea crede că sună cam extrem. Să distrugi familii este o crimă împotriva umanității. Părerea mea. Întrebați-vă când a fost ultima dată când Tom a vorbit cu singura lui fiică biologică, Suri?”, a scris Headly în postare.


Ea le-a spus fanilor să-și amintească de fosta lui soție, Katie Holmes, care „a depus eforturi extreme pentru a se elibera de sub controlul lui și al Scientologiei”.

„Tom Cruise promovează un cult periculos care mi-a distrus și mie familia, același cult care aproape mi-a distrus căsnicia și viața.
Același cult care m-a forțat să fac două avorturi și din care am reușit să fug în 2005, cu hainele de pe mine și 200 de dolari în buzunar. M-au urmărit prin multe state pentru mă împiedica să scap”, a mai dezvăluit Headley.

„Slavă Domnului că nu au reușit! Deci nu, nu voi urmări filmul și nu voi susține niciodată acest om fals. Credeți-mă, Tom Cruise știe exact pe cine susține și știe de abuzurile care au loc în această organizație. Am lucrat cu el cât am fost acolo”, a continuat ea.

Leah Remini a fost de-a lungul timpului critică la adresa lui Cruise, despre care ea susține că „și-a manipulat imaginea” pentru a fi în folosul Scientologiei.

„Cred că este timpul ca oamenii să se trezească și să vadă adevărul. Tom și-a manipulat imaginea pentru a fi băiatul bun”, a declarat Remini într-un interviu din 2020 pentru Us Weekly.

„Deși cred că a fost o vreme când Tom era o persoană decentă și bună, s-a transformat în David Miscavige (n.r.
liderul Scientologiei) și este  complet dedicat misiunii Scientologiei de a 'curăța' Pământul - ceea ce înseamnă să transforme 80% din populația lumii în scientologi”, a dezvăluit actrița.

Leah Remini, care este în prezent un critic aspru al Scientologiei, a fost crescută în cadrul acestui cult de părinții săi. Potrivit Daily Mail, ea a ieșit din Biserica Scientologică în anul 2013, iar de atunci a criticat deschis organizația.

În afară de cariera sa cinematografică, Tom Cruise este celebru pentru că este un membru marcant al cultului scientologic, considerat o sectă în multe țări europene. Acesta a fost fondat în Statele Unite, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins că oamenii poartă în structura lor genetică urme ale unei vechi civilizații extraterestre.
Cultul are statut de întreprindere comercială și milioane de adepți pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente. Adepții trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
12 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod