5 mituri dăunătoare despre căsnicie. De ce să renunți la ele cât mai rapid

De-a lungul timpului, s-au născut o mulțime de mituri despre căsnicie. Unele dintre ele sunt încurajatoare și ne fac pe toate să visăm la momentul în care ne vom oficializa relația.
Alte mituri le fac pe unele femei sa se fereasca de casnicie, sa le fie frica sau chiar sa se comporte intr-un mod distructiv odata ce devin sotii.

Iata cateva mituri despre casnicie pe care nu trebuie sa le crezi!


1. Egalitatea este cruciala in casnicie


La inceput, s-ar putea sa ai dubii. In fond, relatia este un parteneriat bazat pe colaborare, nu-i asa? Corect! Totusi, uneori, unul dintre parteneri va fi nevoit sa faca un compromis. Nu va fi mereu posibil sa impartiti totul in jumatati perfecte – fie ca e vorba despre responsabilitati sau despre un desert bun.
Se poate intampla ca partenerul tau sa treaca printr-o perioada dificila, iar tu va trebui sa il sustii si sa preiei o parte din responsabilitati. Sau viceversa! Credinta ca trebuie sa impartiti totul in mod egal in orice moment este extrem de periculoasa. Ea poate duce la frustrare si conflicte serioase.

2. Un partener trebuie sa stie tot timpul ce sa faca pentru a-l face pe celalalt fericit


„Ne intelegem doar din priviri” suna romantic, insa este un concept daunator oricarei relatii. Chiar daca exista o chimie puternica intre voi, acest lucru nu inseamna ca trebuiesa stii mereu ce sa faci pentru fericirea celuilalt.
Comunicarea este esentiala, mai ales cand vine vorba despre frustrari sau probleme in cuplu. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod