Primul soț al lui Britney Spears a fost arestat la nunta cântăreței cu Sam Asghari: „Am venit să distrug nunta!”

Primul soț al lui Britney Spears, Jason Alexander, a fost arestat după ce a intrat pe proprietatea cântăreței. Britney s-a căsătorit joi, 9 iunie, cu logodnicul său, Sam Asghari, dar bucuria i-a fost umbrită de primul său soț, care a apărut neinvitat.

Alexander a transmis live pe Instagram momentul în care a intrat pe proprietatea artistei. El s-a luptat cu agenții de securitate, în timp ce striga „Sunt Jason Alexander. Primul soț. Am venit aici să opresc nunta”, iar apoi a reușit să intre în cortul în care Britney urma să-și țină nunta.

Citește și: Jennifer Lopez, uimitoare la 52 de ani într-o rochie transparentă. A făcut senzație la Festivalul Tribeca


După ce a reușit să pătrundă în cortul de nuntă, Alexander le-a spus angajaților „este prima mea soție, singura mea soție”.

Bărbatul a fost pus la pământ de agenții de securitate ai cântăreței și a fost ulterior acuzat de încălcarea proprietății private, vandalism și agresiune.

Foto: TMZ


În ciuda momentelor dramatice, ceremonia de nuntă dintre Spears și logodnicul său, Sam Asghari, s-a desfășurat ulterior fără probleme. La nuntă au participat numeroase celebrități, printre care Madonna, Paris Hilton, Donatella Versace sau Drew Barrymore.

Jason Alexander este un prieten din copilărie al lui Britney Spears.
Ei s-au căsătorit în Las Vegas, în anul 2004, dar căsătoria a fost anulată 55 de ore mai târziu.
 

La scurt timp după ce Alexander a intrat pe proprietatea vedetei, o sursă a declarat pentru Page Six că „Britney este afectată, dar nu vrea ca acest incident să o demoralizeze. Din fericire toată lumea este în siguranță, iar Jason nu se mai află pe proprietate”.

Este pentru a treia oară când Alexander a fost arestat, în ultimele 13 luni, potrivit Daily Mail. Surse din poliție au dezvăluit pentru publicația britanică faptul că acesta mai are un mandat de arestare pe numele său pentru furt.

El s-a aflat ultima dată în arest pentru conducerea sub influența alcoolului în ianuarie 2021 și încălcarea protocolului de securitate dintr-un aeroport, în luna august.
El a mai fost arestat pentru încălcarea unui ordin de restricție, după ce a urmărit și hărțuit o femeie în decembrie 2021.

„Jason Alexander a fost încătușat, luat în custodia poliției și arestat”, a declarat avocatul cântăreței.
 
„Totul s-a întâmplat foarte repede. Au venit trei mașini de poliție și au intrat pe aleea ei. Încercam cu toții să ne dăm seama ce se întâmplă, în special după ce a plecat mașina de pompieri”, a declarat un martor pentru Daily Mail.

Britney Spears nu s-a întâlnit cu Alexander în timp ce acesta se afla pe proprietatea ei. Cântăreața avea nunta programată câteva ore mai târziu, iar la eveniment au participat numeroase staruri.

Artista a purtat o rochie de mireasă Versace, creată de Donatella Versace, care a participat, de asemenea, la nuntă.


Potrivit People, Britney a pășit spre altar pe melodia lui Elvis Presley „Can't Help Falling in Love”, în fața celor 60 de invitați prezenți la ceremonie. 

Cântăreața și Sam Asghari și-au anunțat logodna pe Instagram, în luna septembrie a anului trecut, dar nu au dezvăluit data nunții.

În luna aprilie, ea a anunțat că așteaptă un copil.
O lună mai târziu, vedeta a dezvăluit printr-o postare pe Instagram că a pierdut sarcina.

Britney a mai fost căsătorită de două ori. Ea s-a căsătorit cu Jason Alexander în Las vegas, în anul 2004, dar mariajul a fost anulat după câteva zile.

În același an, ea s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline, cu care are doi copii - Sean Preston, de 16 ani, și Jayden James, de 15 ani. Cei doi au divorțat în anul 2007.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
10 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod