Horoscopul săptămânii 13-19 iunie. Gemenii se apropie tot mai mult de viața mult visată

Gemenii se apropie tot mai mult de viața mult visată, în special în ceea ce privește situația materială.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Atmosfera va fi călduroasă în această săptămână în ceea ce privește viața ta amoroasă. Dacă ai avut dificultăți în relația ta recent, atunci folosește această dispoziție destul de romantică penru a compensa diferențele dintre tine și partener/ă.  

Cumpără un cadou sau trimite un mesaj de dragoste sau poate poți chiat găti o cină romantică pentru doi. Acest lucru va ajuta la atenuarea conflictelor din voi și vă va ajuta să vă simțiți bine din nou.

Bani

Ești pregătit/ă să profiți de noi oportunități în această săptămână. Există semne că se va produce o transformare de lungă durată.

Învățarea de noi abilități poate fi de mare ajutor în acest moment. Petrece cât mai mult timp în casă, făcând reparații și investind pentru propria siguranță. Acum nu te poți baza pe nimeni, trebuie să înveți să le faci singur/ă și să te încadrezi în buget.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Alinierea planetară actuală îți oferă posibilitatea de a-ți împărtăși sentimentele, plus detașarea necesară pentru a putea face acest lucru fără să te înroșești sau să acționezi prostește.

Persoana care va avea parte de toate acestea din partea ta va fi probabil atât de impresionată încât ea ar putea fi cea care va pierde controlul.

După ce spui ce ai de spus, te poți relaxa și poți lăsa evenimentele să-și urmeze cursul.

Bani

Pentru tine, această săptămână nu va fi favorabilă, deoarece îți vei da seama că jobul tău nu este satisfăcător pentru tine în acest moment.

Este posibil să nu te poți baza pe ceea ce ți s-a spus în trecut, așa că va trebui să faci niște planuri de urgență.

Drumul către visurile tale trece direct prin mintea și ideile tale. Folosește-le în avantajul tău pentru a obține mai mulți bani.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Dacă vei avea ocazia să te întâlnești cu cineva, atunci fă din această ocazie ceva romantic, deoarece energiile astrale te îndeamnă spre flirt. Fă din acest date o experiență cât mai senzuală.

Dacă ești în căutarea dragostei, dar nu ai prea mult timp de a socializa față în față, există o mulțime de modalități de a te distra online.

Bani

Din când în când trebuie să te răsfeți și să te bucuri de banii pentru care muncești, iar săptămâna aceasta oferă această oportunitate.

Nonconformismul întâlnește dragoste, copiii și distracția, făcându-l un moment minunat pentru o aventură spontană.

Nu sparge banca totuși. Cheltuiește puțin mai mult decât de obicei. Acel mod de viață la care ai visat se apropie puțin mai mult pe zi ce trece.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Alinierea planetară actuală implică faptul că ai ocazia să intri în contact cu cineva care te va face să te îndrăgostești.

Indiferent de contextul conversației pe care o porți cu acea persoană, va fi foarte încurajator, deoarece va fi evident că simte același lucru pentru tine.

Ai putea să te distrezi de minune cunoscând pe cineva nou. Du-te!

Bani

Gândește-te cum să obții venituri constante din proprietăți și investiții partajate. Acest lucru poate însemna închirierea unui apartament sau împărțirea dividende la jumătate.

Cu toate acestea, trebuie să fii atent/ă la acumularea mai multor datorii, mai ales dacă nu ești obșișnuit/ă să faci afaceri.

La locul de muncă te bucuri de o reputație foarte bună, dar ești capabil/ă de și mai mult de atât.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Există un strop de tandrețe și dulceață în aer, cu aspectul astral din această săptămână. Ai șansa de a-ți împărtăși sentimentele cu cineva căruia îi pasă profund de tine.

Ai putea să te faci și mai clar înțeles/easă cumpărându-i, poate, un mic cadou care ar ajuta să-ți facă declarația și mai intimă.

Bucură-te de ceea ce urmează!

Bani

Pentru tine, această săptămână este mai mult despre ralațiile tale. Ești un fluture social capabil să atragi combinația potrivită de afaceri și plăcere în viața ta.

Familia, copiii și partenerul/a sunt surse de bine excelente, dar nu ar trebui să te împiedice să te concentrezi.

Ești pe punctul de a obține ceva măreț în ceea ce privește viața ta profesională și financiară. Tragi lozul norocos!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână poate înseamna că cineva decide să facă primul pas spre a te cunoaște mai profund și mai intim.

S-ar putea să te invite la cină, dacă este posibil, dar nu contează atât locul în care mergeți amândoi, cât magia care pare să plutească pe tot parcursul întâlnirii.

Veți fi încântați amândoi v-ați reunit în sfârșit.

Bani

Această săptămână se referă la sentimentele tale. Emoțiile tale par a fi puțin tumultoase, mai ales când vine vorba de muncă.

În loc să cedezi în fața unui job care nu îți place, folosește acest timp pentru a te gândi ce ai prefera să faci sau ce ar avea mai mult sens.

Dacă poți ține capul sus, vei face mai mult și vei câștiga mai mult.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Nu îți face griji dacă te simți mult mai sentimental/ă decât de obicei, se datorează probabul energiilor astrale din această săptămână.

Dacă ești deja într-o relație serioasă, atunci folosește această oportunitate minunată pentru a sărbători călătoria voastră în doi de până acum și pentru a vă angaja la ceva și mai profund pe viitor.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci încearcă să cunoști pe cineva din domeniul artelor, te va hipnotiza.

Bani

Dacă te-ai simțit puțin blocat/ă în ultima vreme, există un motiv pentru asta. Poți ieși din carapace pe măsură ce profiți de orice ocazie care îți iese în cale.

Trebuie să gândești diferit. A te deosebi de ceilalți poate să-ți aducă mai mulți bani și mai multă faimă.

Citește și: Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Săgetător

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Energia astrală din această săptămână te încurajează să te dichisești mai mult pentru a-ți impresiona iubitul/a.

Dacă ești singur/ă, există potențialul pentru o întâlnire atât a minților, cât și a inimilor. Nu numai că vei simți că împărtășești aceleași gânduri și sentimente, dar vei ști și că relația se va adânci și va înflori pe măsură ce timpul trece.

Fă-ți timp să te plimbi pe malul mării sau la lumina lunii.

Bani

Cu accent pe viețile trecute și pe karmă în această săptămână, este imperativ să te comporți cu politețe, în special pentru că lucrurile ar putea fi puțin instabile și imprevizibile.

Ești o persoană inteligentă. Nu-ți risca stabilitatea financiară pe termen lung pentru a te bucura pe termen scurt, altfel poți suferi consecințe. Și nu vrei asta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

O situație romantică în care te afli îți va înmuia inima, care s-ar putea să fi devenit de piatră din cauza unei despărțiri recente. Cel mai probabil relația anterioară a însemnat mult pentru tine.

Energiile astrale din această săptămână implică faptul că persoana pe care o vei cunoaște într-una din aceste zile ți-ar putea lua mintea de la rănile și durerea prin care ai trecut.

S-ar putea să îndrăznești să iubești din nou!

Bani

Săptămâna aceasta te gândești la un nou plan pentru a-ți asigura stabilitatea financiară pe termen lung. Acum vei afla cine sunt cu adevărat prietenii tăi.

Încercarea de a-i face pe ceilalți fericiți ar putea duce doar la mai multe datorii acolo unde ar trebui să fie mai puține. Ocupă-te de propriile nevoi și apoi ajută-i pe alții.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Configurația astrală din această săptămână indică o influență cosmică perfectă pentru o seară romantică minunată alături de o persoană dragă.

Dacă ai așteptat ocazia de a petrece puțin timp alături de ea după o lungă perioadă de timp, atunci acesta este momentul potrivit pentru a face acest lucru.

Pregătește o cină minunată, rămâneți în casă și simțiți-vă confortabil dansând toatp noaptea. În orice caz, bucurați-vă de compania celuilalt.

Bani

Cariera ta îți va aduce emoții și dramă, dar și un pic de imprevizibilitate în această săptămână. Ideile zboară, dar trebuie să termini cu una înainte de a trece la următoarea ca nu cumva să te trezești cu un flux de numerar scăzut.

Aspectele astrale influențează casa relației tale. Multe se întâmplă acolo, cerându-ți să fii mai atent/ă în acest moment. Dragostea îți dictează deciziile pe celelalte planuri ale vieții tale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Dacă încerci să oferi cuiva vreun indiciu despre cât de mult înseamnă pentru tine, atunci profită de energia astrală actuală pentru a-i trimite mesajul romantic perfect.

Ai putea chiar să scrii o poezie de dragoste, dacă te simți suficient de inspirat/ă să faci asta.

Orice cadou care transmite sentimentele tale sincere îl va atinge profund și îl va face să conștientizeze cât de mult îți pasă.

Bani

Această săptămână este despre capacitatea ta de a te concentra pe ceea ce este cu adevărat important. Vrei să fii spontan/ă și liber/ă, mai ales când vine vorba de familie, prieteni și iubiți, dar astrele au alte planuri pentru tine.

Trebuie să fii responsabil/ă atunci când vine vorba de jobul tău. A face o impresie grozavă te va ajuta să ieși în față, iar acest lucu înseamnă mai mulți bani. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Aspectele astrale din această săptămână îți aduc șansa de a face ceva diferit cu persoana iubită. De fapt, dacă nu ați avut o vacanță împreună de ceva vreme, atunci aceasta ar putea fi o oportunitate grozavă de merge într-o scurtă pauză într-un loc cu totul fermecător și romantic.

Dacă nu poți face aceste lucruri, sărbătorește în privat. Oricum, îți vei aminti de asta mult timp după aceea.

Bani

Săptămâna aceasta se va dovedi că ai dreptate. Trebuie să reduci cheltuielile și să te gândești cum poți scăpa de datprii.

S-ar putea să nu fie ușor să achiți ceea ce datorezi, dar va merita efortul.

Cei dragoste contează pe tine. Viitorul vostru comun poate depinde de mișcările pe care le faci acum.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod