Cum să-l faci să-și uite fosta iubită, în funcție de zodia lui

Drumul către inima unui bărbat este întotdeauna diferit, în funcție de ceea ce spune zodia lui despre el!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Drumul către inima unui Berbec ar putea părea simplu, dar nu este chiar așa, mai ales când încă suferă după fosta iubită.

El își dorește pe cineva cu care să poată avea o relație înfăcărată, aproape imediat după ce s-au întâlnit prima dată, pentru a putea uita trecutul.

Pentru Berbec, dragostea și pasiunea sunt elementele de bază într-o relație, așa că dacă nu ești pregătită pentru ceva fierbinte și îndrăzneț, atunci probabil nu vei avea nicio șană să-l faci să uite de fosta iubită.

Cea mai ușoară cale către inima lui este să fii dispusă să faci lucrurile curajoase pe care și le dorește. Atât timp cât ești dispusă să călătorești cu el pe aceste valuri de intensitate și pasiune, vei descoperi că trecutul lui nu mai există!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acasă este locul în care se află inima Taurului. Pentru el, casa este sanctuarului lui și, chiar dacă a trecut recent printr-o despărțire, este dispus să te lase să intri atât timp cât joci după regulile lui, iar acest lucru te va conduce către inima lui.

Oferă-i dragoste, atingere și multă relaxare și fosta lui nu va mai exista.

Atingerea este foarte importantă pentru el și îl face să simtă că se conectează cu adevărat cu tine ori de câte ori vă țineți de mână. Și dacă ești genul care preferă să ia mâncare la pachet în loc de o cină elegantă, Taurul se va îndrăgosti iremediabil de tine și nu va mai exista altă femeie pentru el.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Comunicarea este cheia pentru inima Gemenilor, care sunt cunoscuți pentru că trec foarte repede peste o relație eșuată. Așadar, să nu te surprindă dacă nativul din această zodie abia s-a despărțit de cineva și îți cere numărul de telefon.

Dacă îl vrei și vrei să ștergi memoria fostei lui definitiv din mintea lui, trebuie să intri rapid în jocul lui și să ții pasul cu el, deoarece altfel se va plictisi.

Chiar dacă pare că nu vrea e relație seriosă, ci mai mult o aventură, el se distrează în timp ce încearcă să te cunoască cu adevărat. 

Citește și: Compatibilitate. Relația dintre femeia Berbec cu bărbații din fiecare zodie

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Calea către inima Racului este să-i demonstrezi dragostea prin cuvinte și acțiuni, nu ca în fosta relație. El nu poate prospera într-o relație fără acestea două, așa că trebuie să fii dispusă să depui efort și la vorbe și la fapte dacă vrei să fie al tău trup și suflet.

Asta înseamnă să fii sinceră și deschisă, în timp ce ai și gesturi de afecțiune. Poate fi timid și neîncrezor la început, mai ales după o despărțire peste care încă nu a trecut.

Dar, dacă îi vei demonstra că nu te joci cu el, va fi al tău și numai al tău pentru totdeauna.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este genul de persoană jucăușă atât în dormitor, cât și în afara lui.

Calea către inima lui, mai ales dacă vrei să-l faci să o uite pe fosta, este să fii dispusă să te distrezi cât mai mult cu el, indiferent dacă asta înseamnă o bătaie cu perne sau un parc de aventură în weekend. Leul caută mereu următorul mare fior pe care să-l împărtășească cu cineva, nu vrea să fie singur și aibă timp de amintiri dureroase.

Atât timp cât îi poți hrăni nevoia de pasiune aprinsă, el va fi mai mult decât dispus să te lase să ocupi total locul gol din inima lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă vrei să găsești drumul către inima bărbatului Fecioară, trebuie să fii tu însăți și să ai inima deschisă, deschisă posibilității că orice se poate întâmpla atunci când ești cu o Fecioară.

Fecioara crede într-o abordare sensibilă și echilibrată a iubirii, motiv pentru care este cea mai stabilă zodie, dar și cea care suferă enorm în cazul unei despărțiri.

Ar putea părea plictisitor și metodic, dar el nu vrea să se arunce cu capul înainte pentru a suferi din nou. Calea către inima lui este să știi exact ce vrei într-o relație.  

Nu caută jocuri sau acte de romantism, vrea pe cineva inteligent care să nu îl mai dezamăgească. Fă-l să aibă un sentiment de mândrie și împlinire că este cu tine și fosta lui nu va mai exista. El preferă să fie singur decât să aibă alături pe cineva nepotrivit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Întreaga lume a Balanței se învârte în jurul dragostei. Așadar, când se desparte de cineva, suferă enorm și nu uită prea repede.

Calea către inima lui este aceea de a avea aceeași dragoste de oferit ca și el. El vrea pe cineva cu care să împărtășească pasiunea pentru romantism, inclusiv cine la lumina lumânărilor, plimbări sub clar de lună sau sunat la 3 dimineața doar pentru a spune TE IUBESC.

Dacă poți face asta, fosta lui iubită e ca și cum nu ar fi existat vreodată, deoarece cu siguranță nu i-a oferit toate aceste lucruri dacă s-au despărțit. Dar, tu da!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul poate fi un om greu de citit, mai ales că îi este greu să se deschidă către oricine. Așadar, e aproape imposibil să îți dai seama dacă încă se mai gândește la fosta iubită sau nu.

În mod evident, are nevoie de intensitate și pasiune în relația sa și cu greu își dezvăluie vulnerabilitățile. Dacă vrei să găsești drumul spre inima lui și să-și uite trecutul, va trebui să-i demonstrezi că ești prietena lui.

Fă-l să se simtă în siguranță și va fi al tău!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este un amant generos, atât timp cât nu suferă după vreo fostă iubire. Atunci când e într-o relație serioasă, e genul de partener care oferă mai mult decât primește.

Dacă vrei să descoperi calea spre inima lui, trebuie să fii dispus să lași relația să-și urmeze cursul firesc, fără să forțezi nimic. Are nevoie de cineva care să crească împreunp cu el, cineva de la care poate învăța.

Mai presus de orice, dacă bănuiești că încă nu și-a uitat fosta iubită, trebuie să știi că el are nevoie de umor, o minte deschisă în dormitor și libertate și independență în orice altceva.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este semnul zodiacal care vede relația ca pe o investiție. Probabil dacă a trecut recent printr-o despărțire, este foarte dezamăgit și se întreabă ce nu a făcut corect de a ieșit în pierdere. Dar, ceea ce nu știe el este că poate a ieșit în câștig!

Vrea să știe că timpul și efortul pe care le depune nu mai sunt iar degeaba, ci că vor avea rezultate foarte bune mai târziu.

Partenera sa ideală este cineva care se gândește serios să facă relația să funcționeze, nu ca fosta lui care aștepta doar de la el.

Calea către inima lui este să fii la fel de dedicată ca și el. Își dorește pe cineva care să poată construi ceva durabil și care nu se va speria când va începe să vorbească despe viitorul vostru apartament sau despre cum vă veți numi copiii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este unul dintre acele semne zodiacale care nu caută ceva specific într-o relație, dar știe exact ceea ce își dorește. Când nu obține, pune punct, dar asta nu înseamnă că uită ușor.

El tinde să aleagă oameni care sunt diferiți și unici în felul lor, fie că asta înseamnă păr roz sau un cercel în limbă. Dar, mai mult decât atât, Vărsătorul este atras de inteligență.

Dacă îi poți arăta că nu îți este frică să porți conversații profunde până noaptea târziu, el se va îndrăgosti de tine și va uita de fostele lui iubite.

Își dorește pe cineva interesant și liber, dar drumul către inima lui este să te asiguri că poți menține echilibrul între o relație solidă și o viață plină în afara relației. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Romantismul și Peștii merg mână-n mână. Desigur, ei pot fi și reci și calzi din cauza naturii duale, dar asta nu înseamnă că este imposibil să-i iubești.

Calea către inima unui nativ din Pești este să te conectezi sufletește cu el. Este foarte influențat de poezie, muzică și romantism, așa că are nevoie de cineva care să-i înțeleagă sensibilitatea și latura artistică.

Ca să fie al tău și gândul să nu-i mai zboare la fosta iubită, cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci este să-i arăți că îl iubești fără să-l sufoci.

Peștii au nevoie atât de afecțiune, cât și de spațiu pentru a fi fericiți într-o relație. Este un echilibru dificil, dar despre asta este vorba în cazul lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod