Horoscopul banilor pentru săptămâna 13-19 iunie. Leul este pe punctul de a obține ceva măreț

12 Iunie 2022

Leul este pe punctul de a obține ceva măreț în ceea ce privește banii.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ești pregătit/ă să profiți de noi oportunități în această săptămână. Există semne că se va produce o transformare de lungă durată.

Învățarea de noi abilități poate fi de mare ajutor în acest moment. Petrece cât mai mult timp în casă, făcând reparații și investind pentru propria siguranță. Acum nu te poți baza pe nimeni, trebuie să înveți să le faci singur/ă și să te încadrezi în buget.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru tine, această săptămână nu va fi favorabilă, deoarece îți vei da seama că jobul tău nu este satisfăcător pentru tine în acest moment.

Este posibil să nu te poți baza pe ceea ce ți s-a spus în trecut, așa că va trebui să faci niște planuri de urgență.

Drumul către visurile tale trece direct prin mintea și ideile tale. Folosește-le în avantajul tău pentru a obține mai mulți bani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Din când în când trebuie să te răsfeți și să te bucuri de banii pentru care muncești, iar săptămâna aceasta oferă această oportunitate.

Nonconformismul întâlnește dragoste, copiii și distracția, făcându-l un moment minunat pentru o aventură spontană.

Nu sparge banca totuși. Cheltuiește puțin mai mult decât de obicei. Acel mod de viață la care ai visat se apropie puțin mai mult pe zi ce trece.

Citește și: Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Săgetător

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Gândește-te cum să obții venituri constante din proprietăți și investiții partajate. Acest lucru poate însemna închirierea unui apartament sau împărțirea dividende la jumătate.

Cu toate acestea, trebuie să fii atent/ă la acumularea mai multor datorii, mai ales dacă nu ești obșișnuit/ă să faci afaceri.

La locul de muncă te bucuri de o reputație foarte bună, dar ești capabil/ă de și mai mult de atât.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru tine, această săptămână este mai mult despre ralațiile tale. Ești un fluture social capabil să atragi combinația potrivită de afaceri și plăcere în viața ta.

Familia, copiii și partenerul/a sunt surse de bine excelente, dar nu ar trebui să te împiedice să te concentrezi.

Ești pe punctul de a obține ceva măreț în ceea ce privește viața ta profesională și financiară. Tragi lozul norocos!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână se referă la sentimentele tale. Emoțiile tale par a fi puțin tumultoase, mai ales când vine vorba de muncă.

În loc să cedezi în fața unui job care nu îți place, folosește acest timp pentru a te gândi ce ai prefera să faci sau ce ar avea mai mult sens.

Dacă poți ține capul sus, vei face mai mult și vei câștiga mai mult.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă te-ai simțit puțin blocat/ă în ultima vreme, există un motiv pentru asta. Poți ieși din carapace pe măsură ce profiți de orice ocazie care îți iese în cale.

Trebuie să gândești diferit. A te deosebi de ceilalți poate să-ți aducă mai mulți bani și mai multă faimă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cu accent pe viețile trecute și pe karmă în această săptămână, este imperativ să te comporți cu politețe, în special pentru că lucrurile ar putea fi puțin instabile și imprevizibile.

Ești o persoană inteligentă. Nu-ți risca stabilitatea financiară pe termen lung pentru a te bucura pe termen scurt, altfel poți suferi consecințe. Și nu vrei asta!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta te gândești la un nou plan pentru a-ți asigura stabilitatea financiară pe termen lung. Acum vei afla cine sunt cu adevărat prietenii tăi.

Încercarea de a-i face pe ceilalți fericiți ar putea duce doar la mai multe datorii acolo unde ar trebui să fie mai puține. Ocupă-te de propriile nevoi și apoi ajută-i pe alții.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cariera ta îți va aduce emoții și dramă, dar și un pic de imprevizibilitate în această săptămână. Ideile zboară, dar trebuie să termini cu una înainte de a trece la următoarea ca nu cumva să te trezești cu un flux de numerar scăzut.

Aspectele astrale influențează casa relației tale. Multe se întâmplă acolo, cerându-ți să fii mai atent/ă în acest moment. Dragostea îți dictează deciziile pe celelalte planuri ale vieții tale. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Această săptămână este despre capacitatea ta de a te concentra pe ceea ce este cu adevărat important. Vrei să fii spontan/ă și liber/ă, mai ales când vine vorba de familie, prieteni și iubiți, dar astrele au alte planuri pentru tine.

Trebuie să fii responsabil/ă atunci când vine vorba de jobul tău. A face o impresie grozavă te va ajuta să ieși în față, iar acest lucu înseamnă mai mulți bani.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta se va dovedi că ai dreptate. Trebuie să reduci cheltuielile și să te gândești cum poți scăpa de datprii.

S-ar putea să nu fie ușor să achiți ceea ce datorezi, dar va merita efortul.

Cei dragoste contează pe tine. Viitorul vostru comun poate depinde de mișcările pe care le faci acum.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod