Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13-19 iunie. Racul ar putea să se distreze de minune cunoscând pe cineva nou

Racul ar putea să se distreze de minune cunoscând pe cineva nou în aceasă săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Atmosfera va fi călduroasă în această săptămână în ceea ce privește viața ta amoroasă. Dacă ai avut dificultăți în relația ta recent, atunci folosește această dispoziție destul de romantică penru a compensa diferențele dintre tine și partener/ă.  

Cumpără un cadou sau trimite un mesaj de dragoste sau poate poți chiat găti o cină romantică pentru doi. Acest lucru va ajuta la atenuarea conflictelor din voi și vă va ajuta să vă simțiți bine din nou.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Alinierea planetară actuală îți oferă posibilitatea de a-ți împărtăși sentimentele, plus detașarea necesară pentru a putea face acest lucru fără să te înroșești sau să acționezi prostește.

Persoana care va avea parte de toate acestea din partea ta va fi probabil atât de impresionată încât ea ar putea fi cea care va pierde controlul.

După ce spui ce ai de spus, te poți relaxa și poți lăsa evenimentele să-și urmeze cursul.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă vei avea ocazia să te întâlnești cu cineva, atunci fă din această ocazie ceva romantic, deoarece energiile astrale te îndeamnă spre flirt. Fă din acest date o experiență cât mai senzuală.

Dacă ești în căutarea dragostei, dar nu ai prea mult timp de a socializa față în față, există o mulțime de modalități de a te distra online.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Alinierea planetară actuală implică faptul că ai ocazia să intri în contact cu cineva care te va face să te îndrăgostești.

Indiferent de contextul conversației pe care o porți cu acea persoană, va fi foarte încurajator, deoarece va fi evident că simte același lucru pentru tine.

Ai putea să te distrezi de minune cunoscând pe cineva nou. Du-te!

Leu(22 iulie - 22 august)

Există un strop de tandrețe și dulceață în aer, cu aspectul astral din această săptămână. Ai șansa de a-ți împărtăși sentimentele cu cineva căruia îi pasă profund de tine.

Ai putea să te faci și mai clar înțeles/easă cumpărându-i, poate, un mic cadou care ar ajuta să-ți facă declarația și mai intimă.

Bucură-te de ceea ce urmează!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Energia astrală din această săptămână poate înseamna că cineva decide să facă primul pas spre a te cunoaște mai profund și mai intim.

S-ar putea să te invite la cină, dacă este posibil, dar nu contează atât locul în care mergeți amândoi, cât magia care pare să plutească pe tot parcursul întâlnirii.

Veți fi încântați amândoi v-ați reunit în sfârșit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu îți face griji dacă te simți mult mai sentimental/ă decât de obicei, se datorează probabul energiilor astrale din această săptămână.

Dacă ești deja într-o relație serioasă, atunci folosește această oportunitate minunată pentru a sărbători călătoria voastră în doi de până acum și pentru a vă angaja la ceva și mai profund pe viitor.

Dacă ești în căutarea dragostei, atunci încearcă să cunoști pe cineva din domeniul artelor, te va hipnotiza.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Energia astrală din această săptămână te încurajează să te dichisești mai mult pentru a-ți impresiona iubitul/a.

Dacă ești singur/ă, există potențialul pentru o întâlnire atât a minților, cât și a inimilor. Nu numai că vei simți că împărtășești aceleași gânduri și sentimente, dar vei ști și că relația se va adânci și va înflori pe măsură ce timpul trece.

Fă-ți timp să te plimbi pe malul mării sau la lumina lunii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O situație romantică în care te afli îți va înmuia inima, care s-ar putea să fi devenit de piatră din cauza unei despărțiri recente. Cel mai probabil relația anterioară a însemnat mult pentru tine.

Energiile astrale din această săptămână implică faptul că persoana pe care o vei cunoaște într-una din aceste zile ți-ar putea lua mintea de la rănile și durerea prin care ai trecut.

S-ar putea să îndrăznești să iubești din nou!

Citește și: Ce înseamnă dacă ai ascendentul în zodia Săgetător

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Configurația astrală din această săptămână indică o influență cosmică perfectă pentru o seară romantică minunată alături de o persoană dragă.

Dacă ai așteptat ocazia de a petrece puțin timp alături de ea după o lungă perioadă de timp, atunci acesta este momentul potrivit pentru a face acest lucru.

Pregătește o cină minunată, rămâneți în casă și simțiți-vă confortabil dansând toatp noaptea. În orice caz, bucurați-vă de compania celuilalt.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă încerci să oferi cuiva vreun indiciu despre cât de mult înseamnă pentru tine, atunci profită de energia astrală actuală pentru a-i trimite mesajul romantic perfect.

Ai putea chiar să scrii o poezie de dragoste, dacă te simți suficient de inspirat/ă să faci asta.

Orice cadou care transmite sentimentele tale sincere îl va atinge profund și îl va face să conștientizeze cât de mult îți pasă.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Aspectele astrale din această săptămână îți aduc șansa de a face ceva diferit cu persoana iubită. De fapt, dacă nu ați avut o vacanță împreună de ceva vreme, atunci aceasta ar putea fi o oportunitate grozavă de merge într-o scurtă pauză într-un loc cu totul fermecător și romantic.

Dacă nu poți face aceste lucruri, sărbătorește în privat. Oricum, îți vei aminti de asta mult timp după aceea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod