Jennifer Lopez, uimitoare la 52 de ani într-o rochie transparentă. A făcut senzație la Festivalul Tribeca

Jennifer Lopez a atras toate privirile pe covorul roșu la premiera documentarului său Netflix. Actrița și cântăreața în vârstă de 52 de ani a purtat o rochie neagră cu inserții transparente în zona pieptului și de-a lungul coapselor la Festivalul Tribeca.

Artista a demonstrat că are o formă fizică de invidiat, în urma antrenamentelor zilnice la sala de fitness, pozând în rochia Tom Ford cu detalii transparente. 

Citește și: Keanu Reeves și-a găsit în sfârșit fericirea. Actorul a zâmbit larg pe covorul roșu alături de iubita lui, Alexandra Grant


Ea a radiat în ținuta sexy și a completat look-ul cu o coafură cu coadă înaltă, perfect dreaptă.


Jennifer a ales un machiaj glamour, cu ruj nude glossy și machiaj al ochilor în stil smokey eye. Ea a accesorizat look-ul cu o pereche de cercei cu diamante, un clutch negru din catifea și sandale argintii cu toc înalt, pătrat.

Viitoarea mireasă, care a anunțat în luna aprilie că s-a logodit cu Ben Affleck, a purtat inelul cu diamant verde de 8,5 carate oferit de celebrul actor.
Ei au mai fost logodiți la începutul anilor 2000, dar la acea vreme relația s-a încheiat înainte de căsătorie.


Documentarul „Halftime”, al cărui titlu este o aluzie la vârsta sa și la show-ul făcut alături de Shakira din pauza Super Bowl, va explora viața sa personală și artistică.

Filmul va prezenta detalii din viața privată a lui Jennifer, inclusiv relația ei cu cei doi copii ai săi, gemenii Max și Emme, de 14 ani, precum și cariera sa ce se întinde pe o perioadă de câteva decenii.

Producția Netflix este regizată de Amanda Micheli și va fi disponibilă pe platforma de streaming începând cu săptămâna viitoare.

La începutul săptămânii, Jennifer a primit premiul Generation Award la gala MTV Movie & TV Awards și a oferit un discurs emoționant, printre lacrimi.
Artista a început să plângă când a rostit discursul de acceptare, în momentul în care i-a menționat pe cei doi copii ai săi, despre care a spus că au „învățat-o să iubească”. Ea le-a mulțumit și celor care „au fost sinceri și celor care au mințit-o”.


La începutul discursului de acceptare, ea a specificat faptul că vrea să ofere „altfel de mulțumiri”, în afara celor care au susținut-o de-a lungul anilor, ea i-a menționat și pe care au discreditat-o de-a lungul timpului.

„Vreau să le mulțumesc oamenilor care mi-au oferit această viață. Vreau să le mulțumesc oamenilor care mi-au oferit bucurie și celor care mi-au frânt inima. Celor care au fost sinceri și celor care m-au mințit”, a mai spus Jennifer.

Vedeta din „Hustlers” a mulțumit „dezamăgirilor și eșecului pentru că m-au învățat să fiu puternică” și gemenilor săi în vârstă de 14 ani, Max și Emme, „pentru că m-au învățat să iubesc”.

În momentul în care i-a menționat pe cei doi copii ai săi, din căsnicia cu Marc Anthony, Jennifer a început să plângă și a fost nevoită să facă o pauză scurtă pentru a-și continua discursul, în timp ce publicul o aclama.

„Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au spus în față - sau când nu eram prezentă - că nu pot face asta.
Nu cred că aș fi reușit fără voi. Și știu că nu aș fi reușit fără fanii care au văzut filmele”, a mai declarat ea.

La începutul lunii aprilie, Jennifer a anunțat printr-o postare pe Instagram că ea și Ben Affleck s-au logodit. Ei au mai fost logodiți în urmă cu 18 ani, în anul 2004. Cele două staruri și-au refăcut relația în mai 2021, la 17 ani după ce și-au anulat logodna.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod