Fericiți și fără acte: 8 cupluri de vedete care sunt împreună de mulți ani, dar refuză să se căsătorească

Pentru mulți oameni, ziua nunții este acel prag care face trecerea către adevărata viață de cuplu. Nu înseamnă, însă, că cei care aleg să nu se căsătorească niciodată nu au intenții la fel de serioase față de partenerii lor.


Unele cupluri de vedete ne demonstrează că există căsnicii perfect fericite și fără acte. Mai mult, unele staruri consideră că tocmai lipsa acelui document care face totul oficial este secretul unei relații frumoase până la adânci bătrâneți.
 

Descoperă cuplurile de vedete care au decis să nu se căsătorească niciodată:

 
1 din 9

Eva Mendes și Ryan Gosling

Mendes și Gosling, care au împreună două fiice, formează un cuplu din anul 2011, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al productiei „The Place Beyond the Pines”. Ei au vorbi deschis despre faptul că nu vor să se căsătorească niciodată. „Iubesc ideea de uniune, este foarte frumos. Dar nu cred că avem nevoie de o bucată de hârtie doar pentru că așa ne spune societatea”, a declarat Eva într-un interviu. Ea a mai spus că i se pare foarte sexy să fii alături de o persoană la 50 sau 60 de ani și să spui cu mândrie „Este iubitul meu”.
18 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod