De ce a fost Selena Gomez operată de două ori: Rinichiul primit a început să se mişte

Vedeta a povestit că a fost îngrozită când a simţit că rinichiul care îi fusese transplantat se mişca. Ea a fost dusă de urgenţă în sala de operaţii.

Foarte emoţionată, Selena Gomez a vorbit într-un interviu despre experienţa dificilă prin care a trecut în vară, când a fost supusă unui transplant de rinichi, operaţie care i-a salvat viaţa şi care s-a dovedit destul de complicată. Cântăreaţa a apărut în emisiunea "Today" alături de buna sa prietenă, Francia Raisa (29 de ani), cea care i-a donat rinichiul.

Selena a povestit că organismul său a respins iniţial organul străin. După operaţia de transplant, ea a avut câteva simptome neobişnuite în timp ce se odihnea în salon şi a realizat imediat că e o problemă când a simţit că rinichiul nou se mişca. "Încercam să adorm şi când aproape aţipisem, am început să transpir abundent şi să am dureri mari.

Strângeam din dinţi. Eram îngrozită", a mărturisit ea.

Vedeta a fost dusă de urgenţă înapoi în sala de operaţii, iar doctorii şi-au dat seama că rinichiul i se răsucise în corp, scrie Daily Mail. "Se pare că una dintre artere a alunecat de la locul ei", i-a explicat Selena gazdei emisiunii, Savannah Guthrie. "Le sunt recunoscătoare oamenilor care ştiu ce au de făcut în astfel de situaţii", a adăugat ea.

Cele două prietene au vorbit apoi despre procesul de recuperare prin care au trecut împreună. Neavând mare lucru de făcut în acea perioadă, ele au stat una lângă alta în salon şi au vorbit despre multe lucruri.
Selena a insistat ca paturile lor să fie dispuse unul lângă celălalt şi s-a îngrijit ca tânăra care i-a salvat viaţa să aibă la dispoziţie personal suplimentar pentru tot ceea ce avea nevoie.

"Stai pe patul de spital şi te odihneşti, ai voie să mergi doar o oră pe zi. Nu poţi să cobori scările sau să faci vreo nebunie", a spus Selena.

"Aveam tot timpul nevoie de ajutor. Cred că una dintre cele mai umilitoare experienţe a fost când a trebuit să cer ajutor ca să-mi pun chiloţii pe mine", a mărturisit Francia Raisa. Ea a adăugat că nu puteau nici să facă duş în faza postoperatorie.

Gomez este convinsă că ar fi murit dacă nu ar fi ajutat-o Raisa, care s-a oferit să-i doneze un rinichi după criza pe care vedeta a suferit-o în luna mai.
"A fost pe viaţă şi pe moarte", i-a spus vedeta prezentatoarei. Ea a mărturisit că atunci când a aflat că rinichii ei nu mai funcţionau corect n-a avut curaj să întrebe pe nimeni despre o donaţie. "Rinichii mei erau terminaţi. Asta a fost şi nici măcar n-am vrut să rog măcar o persoană să mă ajute. În ziua aia m-am întors acasă şi ea s-a oferit voluntar, ea a vrut", a spus Selena, arătând spre Raisa.

"Simţi că Francia ţi-a salvat viaţa?", a întrebat-o realizatoarea TV. "Ea chiar a făcut-o. Asta e", a spus Selena.

"Într-o zi era foarte emoţionată. N-am întrebat-o nimic. Ştiam că nu-i în apele ei"
, a povestit Raisa.
"N-a putut să desfacă o sticlă cu apă şi a început să plângă. Mi-a zis că nu ştie ce să facă. Lista de aşteptare pentru transplant era ocupată pe 7-10 ani. Şi atunci am simţit că mă revolt, mi-am zis că voi face testul de compatibilitate", a continuat ea. Spre norocul Selenei, testele au indicat că Raisa poate fi donator.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod