Dakota Johnson și Chris Martin se gândesc la nuntă: Urmează logodna

Vedeta din „Fifty Shades of Grey“ și solistul trupei Coldplay se vor logodi în curând, anunță o sursă din anturajul celor doi.
Dakota Johnson și Chris Martin au ținut cât au putut de mult ascunsă relația lor, dar n-au reușit să împiedice tabloidele să publice informații despre ei, multe dintre acestea fiind departe de realitate, precum povestea despre o presupusă sarcină.

Us Weekly
vine, însă, cu o veste nouă despre cei doi: "Se vor logodi în curând", a declarat o sursă pentru publicația americană. "Chris e îndrăgostit până peste urechi. Îi place să nu sunt în centrul atenției și preferă să fie discret", a spus un prieten al celor două vedete.

Martin ar fi vrut să o ceară de soție pe Dakota mai repede, dar a amânat momentul pentru ca fosta lui soție, Gwyneth Paltrow, să se căsătorească cu Brad Falchuk, în noiembrie, nedorind ca aceste evenimente să se suprapună.
De dragul copiilor săi, Apple și Moses, muzicianul a evitat și ca relația lui să devină publică. "A vrut să fie sigur că ei nu vor avea prea multe schimbări dintr-o dată", a spus sursa menționată.

Primele zvonuri despre relaţia dintre cei doi au apărut în octombrie anul trecut, după ce ei au fost văzuţi luând masa împreună în Los Angeles. O lună mai târziu, Dakota a fost fotografiată în timp ce îl sorbea din priviri pe Chris Martin, la un concert pe care Coldplay în susţinea în Argentina.


Ulterior, cuplul a fost zărit din nou în Paris, apoi actriţa a petrecut Crăciunul cu familia ei, la Aspen, Colorado. Ei au fost fotografiați pentru prima oară împreună în ianuarie anul acesta, în timpul unei plimbări romantice pe plaja din Malibu, California, și au comentat după aproape un an faptul că au o relație. Chiar și atunci, ei au evitat să dea detalii: "Nu vreau să vorbesc despre asta. Dar sunt foarte fericită!", s-a limitat să spună Dakota Johnson pentru E!, când a fost întrebată despre relația cu Chris Martin.

În martie 2014, Chris Martin și Gwyneth Paltrow luau prin surprindere pe toată lumea, anunțând că se despart, după o căsnicie de zece ani.
De atunci, cei doi au păstrat o relație apropiată, dar au continuat demersurile pentru oficializarea separării şi au depus actele de divorţ în aprilie 2015. Divorţul lor a fost pronunțat în mai 2016.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod