Chrissy Teigen și John Legend vând casa din Beverly Hills: Cât costă vila cu 7 băi și 7 dormitoare

Cuplul așteaptă al treilea copil și vrea să se mute. Imaginile din vila luxoasă explică prețul fixat de cele două vedete.

Chrissy Teigen și John Legend au hotărât că a venit timpul să se despartă de casa lor din Beverly Hills. Ei cer 23,9 milioane de dolari pentru proprietatea de 791 de metri pătrați cu șapte dormitoare, șapte băi și un teren de aproape o jumătate de hectar, situată într-o zonă selectă, la numai câteva minute distanță de hotelul Beverly Hills.

Imaginile publicate de agenția imobiliară care se ocupă de vânzare redau luxul și stilul care definesc această locuință, tavane înalte la zece metri, o scară impunătoare și ferestre din podea până la plafon prin care poți vedea panorama splendidă a canionului din zonă, scrie Daily Mail.

Bucătăria este concepută pentru un chef, iar Chrissy, care e foarte pricepută la gătit, a postat deseori imagini în care apărea preparând diverse bunătăți.



În mijlocul bucătăriei se află o insulă enormă cu șase scaune. De aici se poate ajunge într-un living spațios dedicat relaxării. Tavanele sunt realizate cu materiale importate din Thailanda, iar podelele sunt din lemn de stejar.

Casa a fost construită în 1966, dar se pare că Teigen și Legend au renovat-o și i-au dat un aer modern, construind și o sală de fitness și una de cinema, scrie ziarul citat.



În dormitorul principal se remarcă șemineiul din ciment și alamă. Baia tip spa are o fereastră mare și este dotată cu o cadă din marmură și duș dublu, dar și cu televizor.

Grădina este perfectă pentru primirea oaspeților, cu o piscină cu apă sărată și jacuzzi, dar și cu un cuptor pe bază de lemn, grătar și o pergola.

În plus, casa este alimentată cu energie solară.

Citește și: Kris Jenner vrea banii pe masă: Șefa „clanului Kardashian“ a vândut casa din California cu 15 milioane de dolari cash


Teigen a dezvăluit în această săptămână că este însărcinată cu al treilea copil și că a decis împreună cu soțul ei să se mute.

Vedeta a publicat recent imagini din garderoba sa imensă care arată ca un magazin, în timp ce își strângea hainele pentru a se muta. Ea le-a arătat fanilor un costum din piele Norma Kamali, care costă 145 de dolari, și o pereche de pantofi Bottega Veneta de 860 de dolari.



Modelul în vârstă de 34 de ani și John Legend (41 de ani) mai au o fetiță, Luna, în vârstă de patru ani, și un băiat, Miles, în vârstă de doi ani.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod