Casa pe care Michelle Obama a închiriat-o în Los Angeles fără să plătească: Cum arată camera cu perete viu și acvariu cu rechini în loc de podea


Camera cu perete viu și bazin cu rechini în loc de podea este principala atracție a casei pe care a închiriat-o Michelle Obama

Proprietatea are și o piscină fără rechini, plus una interioară și spa, centru wellness cu sală de fitness, saună cu abur, sală de masaj și saună uscată.

O cameră întreagă este dedicată păstrării vinului la temperatura optimă, iar o încăpere asigură nivelul de umiditate ideal pentru stocarea țigărilor din foi și tutunului de pipă, relatează Daily Mail.

Fericiții proprietari ai acestei vile impresionante mai au la dispoziție o sală de cinema și de o zonă de divertisment, cu frigider care ține la rece băuturi precum vodka și tequila.

Vila cu un etaj este dotată cu o tehnologie inteligentă care include uși automate, lift, sistem centralizat de aer condiționat și sistem de purificare a apei.

Construirea casei cu patru dormitoare s-a încheiat anul trecut și de atunci aceasta nu a fost locuită.

Actualmente se vinde prin agenția imobiliară Compass.

Potrivit agentului imobiliar Sam Neal, când a fost scoasă pe piață, casa a atras numai cei mai sofisticați cumpărători posibili, grație esteticii sale moderne și luxoase. Neil a mai spus că este mai mult "un complex decât o casă", adăugând că oferă spațiul și dotările pe care mulți cumpărători bogați din Los Angeles le caută. "Clienții caută un loc care e mai mult un complex decât o locuință. Este vorba despre cât de multe poți avea într-o casă ca să te facă să n-o mai părăsești", a explicat acesta.

Deocamdată, familia Obama se simte bine în reședința de 8,1 milioane de dolari din cartierul exclusivist Kalorama, din Washington, D.C., cu o suprafață de 761 de metri pătrați, incluzând opt dormitoare și nouă băi, plus o toaletă de serviciu.

Când au cumpărat această casă, presa a scris că soții Obama vor locui acolo până când cea mai mică fiică a lor, Sasha, va termina școala și va pleca la colegiu.
Fata a făcut acest pas la sfârșitul verii, așa că e de așteptat ca Michelle și Barack Obama să-și caute o proprietate în afara capitalei.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod